marți, 22 septembrie 2015

Fii o Black & White DIVA cu Nivea

Albul şi negrul sunt din nou în trend! Designerii pun în lumina reflectoarelor ținutele glam black&white, un must have în noul sezon. Adoptă cele mai spectaculoase ținute asortate cu o piele frumoasă și fii o adevărată divă black&white!
Gama NIVEA Deo Invisible for Black & White are grijă de hainele tale și de cel mai de preț accesoriu pe care îl porți: pielea subrațului.
Fii o Black & White DIVA cu ajutorul gamei de deodorante NIVEA Invisible for Black & White, ce oferă protecţie timp de 48 de ore şi, în acelaşi timp, previne apariţia petelor albe inestetice pe hainele negre şi a celor galbene pe ţinutele deschise la culoare.

Poartă cu încredere ținute în alb și negru,
cu gama NIVEA INVISIBLE Pure for Black & White:
Oferă protecţie delicată şi invizibilă timp de 48 de ore, lăsându-ţi pielea incredibil de parfumată şi catifelată.
Preţ Deodorant Spray, Roll-on NIVEA Invisible for Black&White Pure – 13.54 lei fiecare

Bucură-te de ţinutele tale alb-negru
cu gama NIVEA INVISIBLE Clear for Black & White:

Oferă protecţie delicată şi invizibilă timp de 48 de ore, în timp ce parfumul delicat cu note florale te va însoţi pe durata întregii zile. Preţ Deodorant Spray, Stick, Roll-on NIVEA Invisible for Black&White Clear – 13.54 lei fiecare

Etichete: ,

Beauty news: Apidermin for Men

Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează Apidermin for Men, o gamă dedicată îngrijirii masculine. Apidermin for men reprezintă reformularea principiilor Apidermin într-o gama adresată bărbaților, născută din convingerea că bărbații trebuie să beneficieze de același răsfăț natural al produselor stupului.



Cu substanțe active din stup, lăptișor de matcă sau propolis, cărora li se adaugă ingrediente de origine naturală, Apidermin for men este o gamă dedicată răsfățului masculin. Din gamă fac parte: șampon anti mătreață, șampon contra căderii părului, gel revigorant pentru duș, balsam calmant după ras, loțiune după ras, toate fără parabeni sau coloranți.
Șampon anti mătreață - complexul activ format din lăptișor de matcă și octopirox are o eficiență dovedită în îndepărtarea mătreții, prevenția ei și revitalizarea firelor de păr dar și a scalpului. Șampon contra căderii părului - formula specială a șamponului Apidermin for men, cu ulei de ricin și lăptișor de matcă, contra căderii părului luptă împotriva calviției printr-un complex de ingrediente active de origine naturală. Gelul revigorant pentru duș - complexul activ format din lăptișor de matcă și alantoină are efecte benefice asupra pielii. Alantoina calmează și îngrijește pielea iritată, având efecte antiinflamatorii ,în timp ce lăptișorul de matcă stimulează regenerarea celulelor.Loțiune după ras - lăsând o senzație de împrospătare, loțiunea după ras are efecte tonifiante și calmează senzația de usturime după ras. Balsam calmant după ras - este îngrijirea ideală chiar și pentru cel mai sensibil ten. Complexul calmant cu lăptișor de matcă, alantoină, glicerină și ulei de eucalipt are efecte anti-iritante asupra pielii, lăsând pielea tânără și împrospătată.
Apidermin for Men este o gamă formulată specific pentru îngrijirea masculină. Cu substanțe active de origine naturală și ingrediente premium ca lăptișorul de matcă, Apidermin for Men reformulează principiile care au consacrat Apidermin, de această data într-o gamă adresată bărbaților. Gama este disponibilă atât în magazinele partenere, iar online pe www.complex-apicol.ro cu prețuri speciale.


Etichete: , ,