marți, 25 noiembrie 2014

Primele produse Missha si impresii

   In ultimul an am o fascinatie pentru produsele asiatice dedicate tenului, in ultimul timp am observat ca au devenit destul de populare asa ca tot mai multe siteuri le comercializeaza, cele mai bune preturi la noi le detin cei de la aoro.
Nu am putut sa ma abtin si sa nu achizitionez o  masca si un burete pentru curatarea tenului. 


Missha Accessories burete pentru curatare pentru ten gras
  
   Buretele pentru fata mi s-a parut interesant si l-am folosit inca din ziua in care a ajuns in schimb masca am asteptat ceva timp pentru ca imi placea ambalajul la el.



L-am ales pe cel pentru tenul cu probleme ( varianta cu argila alba este pentru ten sensibil), el poate fi folosit atat singur doar cu apa deoarece contine carbune activ sau cu clenserul preferat. 
Produsul vine ambalat intr-o punga sigilata si cand l-am deschis am observat ca el este umed, cu toate ca dupa utilizare trebuie clatit bine si lasat sa se usuce intr-un loc aerisit.
Primul lucru pe care l-am observat inca de la prima utilizare este ca orice clenser folosesc trebuie aplicat foarte putin deoarece buretele face multa spuma , dupa care trebuie insistat cu clatirea lui. Nu pot spune ca a avut ceva efect magic de a rezolva problemele tenului, cu toate acestea mi s-a parut foarte util si imi lasa senzatia aceea de ten foarte curat.. L-am folosit si pentru indepartarea mastilor care dupa uscare necesita sa fie indepartate cu ceva mai mult decat doar cu apa. Folosit zilnic are un efect de exfoliere , dar pentru ca acesta sa devina vizibil, acest burete trebuie utilizat de doua ori pe zi. Pretul lui este foarte acceptabil  17 ron, mi se pare ca este un pret bun tinand cont ca il  folosesti trei luni.

Missha Pure Source masca -efect calmant cu extract din arbore de ceai      

Cum nu sunt la prima masca de fata de tip sheet nu am avut prea mari asteptari nici de la aceasta, in general am observat ca la acest gen au doar efect de netezire care dureaza undeva la doua sau trei zile, deci temporal.Masca aceasta mi-a schimbat totusi parerea, si am ajuns la concluzia ca chiar are efect. 

Ea este dedicat tenului cu probleme ajutandu-l datorita extractului de arbore de ceai.Masca este din bumbac , destul de mare ca dimensiune dar am indoit-o la margini. Ea este foarte bine imbibata intr-un lichid transparent care miroase foarte placut.Modalitatea de aplicare este mai diferita : dupa curatarea in prealabil cu un clenser, fata se va sterge cu toner. Mi se pare ciudat , doar la produsele lor am vazut asa ceva.

Se sta cu ea pe fata aproximativ 15-20 de minute, se poate sta si mai mult, nu afecteaza in vreun mod negativ actiunea ei. Dupa inlaturarea ei se maseaza bland substanta ramasa. Prima impresie dupa utilizarea acestei masti este ca lasa tenul fin si luminos, diminueaza roseata tenului, porii pari micsorati iar in locurile afectate de acnee calmeaza tenul.Mie mi se pare ca are suficiente calitati pentru ca eu sa o reachizitionez , dar sunt curioasa si de celelalte fiind disponibile mai multe variante pentru diferite  probleme ale tenului cum ar fi ten patat, riduri si altele. Pretul unei masti este de 8 ron si poate fi folosita o singura data.

Etichete: , , , ,