vineri, 12 septembrie 2014

Ce am mai testat de la Pell Amar...

  Sunt mare fan măşti, şi orice văd mai nou şi mai inedit trebuie să încerc. Dacă mi-ar da cineva să aleg dintre cea mai grozavă cremă de faţă şi o mască de ten, întotdeuna voi alege masca. De la PellAmar am mai încercat câteva produse, despre unele am scris, despre unele încă nu, dar despre acest produs trebuia să vă povestesc neapărat.


Namulul sapropelic teraputic, este recomandat în cure externe pentru mai multe probleme:
  • recomandat pentru mai multe tipuri de reumatism
  • afecţiuni posttraumatice ale aparatului locomotor
  • afecţiuni neurologice cronice periferice
  • afecţiuni dermatologice(eczeme, proriazis)
Nămolul nu este recomandat unor serii de boli, de aceea înainte de a achiziţiona acest produs trebuie să citiţi cu atenţie pentru a fi sigur că acest produs vi se potriveşte, mai ales că  sunt destul de multe boli care contravin cu acest tratament.









Algovit extract de alge
Extractul de alge conţine minerale benefice pielii şi organismului uman, îmbunătăţind absorbţia mineralelor în piele.Ea este o substanţă activă cu conţinut crescut de:oligoelemente, vitamine, acizi aminaţi, glucide , clorofilă. Pentru o lista detaliată vă rog să apăsaţi aici
Beneficii:
  •  îmbunătăţeşte sistemul imunitar al pielii
  • ajută la prevenirea iritaţiilor şi a microorganismelor care provoacă acneea
  • ajută in prevenirea ridurilor şi reînoieşte ţesuturile



 Uleiul  de migdale dulci este este benefic pentru îngrijirea tenului, conferindu-i elasticitate şi hidratând în profunzime. Mai multe despre uleiul de migdale puteţi citi aici
 Pentru că am primit toate cele trei produse pentru testare am preferat să mă joc puţin cu ele, combinându-le sau folosindu-le  singure.  
Eu am încercat mai multe variante de combinaţii:

1. Nămol sapropelic terapeutic
A fost prima încercare, chiar în seara în care a ajuns. Prima impresie a fost că acest nămol miroase urât, dar m-am obişnuit repede. Tenul a rămas luminos după utilizarea lui, doar că foarte uscat şi a necesitat aplicarea unei creme hidratante.

2. Algovit(extract de alge)
Am fost curioasă să văd dacă are ceva efect si l-am combinat doar cu apă, dar nici un efect, cred că tot timpul trebuie asociat cu alt produs.

3. Nămol sapropelic terapeutic+Algovit(extract de alge)+ulei de migdale dulci
După utilizarea acestei combinaţii tenul a rămas hidratat şi luminos, chiar am fost foarte încântată de efect.

4.Nămol sapropelic terapeutic+Algovit(extract de alge)
Tenul arată bine, dar fără a pune ulei rămâne totuşi uscat având nevoie de acel plus de hidratare oferit de ulei.

 Recomand cu căldură să încercaţi aceste produse, singura neplăcere pe care cred că o să o aveţi este mirosul, atât  nămolul cât şi algele au un miros specific, dar te obişnuieşti cu el. După clătirea tenului de produs faţa va rămâne cu miros până a doua zi când o spălăm normal cu clenser.

 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram


Etichete: , , , , , , , , ,