duminică, 18 octombrie 2015

Cum a fost la Bloggers meet Timișoara

   Astăzi vreau să vă povestesc pe scurt despre Bloggers meet Timișoara la care am fost vineri seară. Inițial evenimentul trebuia să fie la începutul lunii dar s-a mutat și recunosc că am fost tare curioasă de ce vor spune invitatele. Evenimentul a fost unul pe partea de modă și blogging, da știu că nu voi avea niciodată secțiune de outfit, deși am încercat, dar nu mă pasionează, cu toate acestea am fost să "fur" din meserie și să aud ce au interesant de spus fetele.














Bloggerițe participante: Alina CeuşanCarmen GrebenișanIoana ChișiuIoana GramaMădalina Merca,  Mihaela JulaSandra Bendre și Laura Charaba fiecare a vorbit pe rând și au răspuns la întrebările puse de cei de față, deși au fost destul de puține. 
Per ansamblu mi s-au părut chiar ok și deschise , outfituri impecabile cum era de așteptat și sunt unele care mi-au plăcut în mod deosebit plus am admirat siluetele fetelor care sunt scoase din revistă, este interesant să vezi persoane care nu sunt retușate (și aici mă refer la retușarea excesivă pe care le vedem în revistele de pe la noi dar și de dincolo).
Sonorizare bună, locuri de stat jos au fost pentru cine a venit devreme singurul minus a fost că  evenimentul trebuia să înceapa la 19:30 și a început la 20:03.Nu apreciez deloc faptul că s-a întârziat atât, mai ales că lumea a așteptat și unii au plecat tocmai din cauza întârzierii.

Nu am făcut multe poze pentru că lumina nu a fost prea grozavă pentru telefonul meu am primit câteva de la Simona care a fost inspirată să aducă aparatul foto.

Etichete: , ,

I am Dangerous this Halloween with Melkior!

   Cum te pregatesti anul acesta de Halloween? Care este personajul pe care vrei sa-l interpretezi? Pentru petrecerea de Halloween te inspira imaginea unei stafii, a unei vrajitoare, a unui monstru, vampir, schelet umblator sau a Contelui Dracula?
Este perioada din an in care machiajele de groaza pun stapanire pe toti cei care cred in spiritul Halloween, indiferent de varsta.
Melkior te provoaca sa intri in joc si sa incerci un machiaj in tonuri alb-negru cu accente discrete de rosu.


* Dangerous Face
*** Vino in Magazinele Melkior si pregateste-te pentru Halloween!
1. Vino sa te machiezi gratuit in magazinele Melkior (alb/negru/rosu).
2. Fotografiaza-te cu acest machiaj Dangerous!
3. Posteaza poza pe pagina ta de Facebook mentionand hastag #melkior2015


Oja perlata Black&White! Melkior a creat o Oja perlata Blac&White care poate fi folosita ca atare sau ca un top coat peste diferite nuante de oja, dar cu precadere albe si negre. Contine particule bicolore care dau un farmec special manichiurii. Pret 29 lei www.melkior.ro


Etichete: ,