joi, 18 septembrie 2014

Wishlist Pandora...

  Ador bijuteriile de la Pandora, chiar dacă unii nu le consideră deosebite (sau chiar urâte), eu am făcut o manie pentru ele şi de câte ori merg în mall mă opresc la standul lor. Sunt o grămadă de colecţii, pe lângă asta tot timpul lansează ceva mai nou şi mai interesant.



    Cât am fost mică am purtat cu mandrie semnul zodiacal sub care m-am născut, dar am făcut o alergie  de atunci nu mai pot purta nimic la gât...dar la încheietură da.De aceea îmi place să îmi împodobesc încheietura mâinii cu multe brăţări....




Pe ce am mai pus ochii?! 
Noua colecţie de charmuri din sezonul toamnă-iarnă...
Vreau din această colecţie: Spirit pozitiv, Convingere şi Răbdare....



    Ceva ce nu am şi chiar aş avea nevoie este o siguranţă, deşi brăţara pare cât se poate de sigură întotdeuna îmi este teamă că se va desface şi îmi pică de pe ea talismanele. 
Pe lângă charmuri mă gândesc să îmi mai achiziţionez o brăţară, eu o am pe cea argintie dar mi-aş dori şi una de piele, în plus am văzut şi noua colecţie de inele dar şi din colecţiile anterioare mă atrag câteva modele.
După atâtea talismane superbe am pus ochii şi pe câteva inele...



Acesta este unul din preferatele mele, dar nu singurul dacă ar fi după mine le-aş vrea pe toate, mai ales că se pot combina şi arată foarte bine....

Etichete: , , ,