marți, 29 martie 2016

Review: Peeling pe bază de enzime Ziaja

  De-a lungul timpului am ajuns să încerc mai multe produse de peeling, în general m-am înțeles bine cu tot ce am încercat, dar mi-am dorit la un moment dat să încerc și un produs de peeling pentru ten sensibil. Tenul meu mixt suportă foarte bine peelingurile agresive, zona normală se înrosește pentru câteva minute după care acest efect de înroșire dispare cu toate acestea am ajuns la concluzia că tenul meu este sensibil în acele zone. Problemele acestea le am mai ales în sezonul rece, când pielea mea este mai uscată decât de obicei.



Aflați mai multe »

Etichete:

Căderea părului: coșmarul bărbaților tineri

Căderea părului: coșmarul bărbaților tineri 60% dintre bărbații cu vârsta de peste 30 de ani se confruntă această problemă
Și bărbații sunt atenți la aspectul lor, iar dacă facem referire la căderea părului, atunci subiectul devine sensibil. În timp ce unii dintre aceștia nu își fac probleme în legătură cu căderea părului și nu apelează la forme de combatere a calviției, pentru alți bărbați căderea părului devine o problemă presantă, care determină stări emoționale negative, manifestate prin lipsă de încredere în sine sau chiar depresie.

Aflați mai multe »

Etichete: