marți, 20 mai 2014

Autobronzante in aceasta vara...

Când mă gândesc la vară, mă gândesc la plajă, soare şi de cele mai multe ori, în cazul meu la arsuri solare. Având un ten mult prea alb prima expunere la soare mai îndelungată la mine iese cam urât, şi asta în fiecare an. Aşa că anul acesta vreau să ascult un sfat primit de la o cunoştinţă şi să nu ma mai expun atât la soare, sau să trec la o protecţie mai mare. Dar până atunci m-am gândit că ar fi foarte bine să încerc un autobronzat, şi cum cei de la Aoro au câteva la categoria bio,nu sunt interesată de autobronzantele comerciale deoarece am avut o experinţă negativă acum căţiva ani şi mi-am propus ca la următoarea încercare să cumpăr ceva diferit.
Avantajele autobronzantului:
  • cele mai multe autobronzante sunt hidratante, fara a lasa pielea lipicioasa;
  • culoarea este graduală, după fiecare aplicare se vede tot mai bine; 
  • conferă o culoare uniformă pe tot corpul;
  • dă o culoare naturală corpului, fără a-l înroşi în prealabil cum se întâmplă cu expunerea la soare;
  • protecţie solară, desi este scazuta este totusi necesara si unele produse au si acest beneficiu
  • se potrivest tuturor tipurilor de ten
Cum folosim autobronzantul
Cea mai frecventa gresala pe care o face cineva care foloseste autobronzantul pentru prima data este ca, nu face exfolierea corpului sau o face gresit fara a urma toti pasii necesari pentru un bronz uniform.
  • pregatirea pentru aplicarea pe corp a autobronzantului se face cu cateva zile inate mai ales daca aveti pielea uscata, sau chiar daca ea este uscat in anumite zone, pielea in acea zona trebuie exfolianta si hidratata corespunzator cu 2-3 zile inainte de aplicarea autobronzantului
  • trebuie aplicat pe pielea uscata si curata, niciodata dupa ce iesim din dus deoarece crema nu va intra corespunzator in piele si vom ramane cu dungi, ea trebuie aplicata rapid si dintr-o singura  miscare, daca revenim asupar zonei riscam sa nu avem un bronz uniform
  •  cel putin jumatate de ore este indicat sa nu ne imbracam, si minim trei ore nu este voie sa mergem sa facem dus.
Primul produs care mi-a atras atenţia din secţiunea bio este cel de la Decleor,rezultatele se văd chiar de la prima aplicare.Chiar datorita faptului ca inca nu am incercat nimic de la ei, ma face mai curioasa mai ales ca am citit multe reviewuri pozitive.
Ideal pentru a fi folosit ca şi cremă hidratantă, dând un plus de strălucire pielii, are o formulă uşoară, astfel că pielea nu rămâne unsuroasă.Faptul ca are si pompa de dozare, eset un plus mai ales ca faciliteaza utilizarea produsului.
Pentru faţă m-a atras un produs Lavera, de la ei am încercat câteva produse care chiar m-au impresionat în mod plăcut  şi ştiu că au şi un miros atragator.

Sun Sensitive Self Tening, este un produs destinat feţei şi  se întinde cu ajutorul unui dischete de vată, iar în jurul ochilor cu ajutorul degetelor.
Si daca tot am mentionat produse de fata si corp cu efect autobronzant, ce ziceti de un produs pentru corp cu efect tonifiant si aroma inbietoare de ciocolata?
 Pe langa efectul tonifiant acest produs are si protectie SPF si se potriveste tuturor tipurilor de piele.
Preturile sunt cu atat mai atragatoare avand in vedere ca produsele sunt naturale.
Voi ce produse bio autobronzante a-ti incercat? Ce v-a atras la ele?


Etichete: , , , , ,