luni, 9 martie 2015

GEROVITAL Happiness Ser antiimperfecțiuni cu efect de iluminare


   Astăzi vreau să vă povestesc câte ceva despre un produs de care m-am îndrăgostit de la prima aplicare și voi rămâne fascinată de el mult timp de acum încolo.
Dar să încep cu începutul și anume rutina mea de îngrijire a tenului pe care o respect în fiecare zi fără să mă abat, dimineața și seara: demachiere, clenser, apa micelară iar seara un plus de hidratare cu serul de la Ivatherm și crema afarentă, dimineața în schimb nu folosesc nici o cremă. 
Nu îmi plac cremele ziua pentru că îmi fac tenul lucios mai ales în zona T, prin rotație am încercat multe până într-o zi când am încercat acest ser.



Ce promite:
  • acidul salicilic natural redă strălucirea tenului, înlătură imperfecțiunile de pe suprafață și ameliorează petele pigmentate
  • sepitonic M3 stimulează metabolismul energetic celular și ajută tenurile grase cu probleme
Cantitate:50 ml
Preț: 17, 88 ron pe Farmec.ro
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului



Deși are o compoziție gelatinoasă la prima vedere, serul îmbie cu un miros foarte plăcut de afine care persistă câteva ore.
 Intră foarte repede în piele și dă un aspect luminos. Până aici cam face ce fac toate produsele care promit asta dar pe mine m-a cucerit prin faptul că îmi ține sebumul sub control. Știu că acest lucru nu scrie în descrierea produsului dar la mine chiar o face, tocmai de aceea am testat-o și ca bază de machiaj. Cea mai mare nemulțumire pe care o am legat de machiajul feței este tocmai luciu din zona T, care după câteva ore lucește și clar fondul de ten începe să arate urât și trebuie fixat din nou cu pudră.Cu acest produs nu mai întâmpină o astfel de problemă.După aplicare tenul devine catifelat și uniform de aceea este o excelentă bază de machiaj chiar dacă acesta este minimal.
 Sunt curioasă la vară dacă mă voi înțelege la fel de bine cu el sau voi fi nevoită să îl schimb.

Etichete: ,