joi, 21 august 2014

Tentaţia MAKE UP FOR EVER...

   Să intri în Sephora şi să ieşi cu mâna goală?! Nu se poate, cel puţin eu nu prea rezist, este plăcerea mea vinovată . După cum aţi cam văzut pe pagina lor de pe Facebook de ceva timp au reduceri mari, eu tot am evitat să merg în ideea că sigur tot ce a fost fain s-a dat şi nu mai găsesc nimic să îmi placă, dar uite că m-am înşelat. Am intrat şi m-am fâţâit pe la rafturi, dar când dau să ies mă gândesc să mă uit şi pe raftul cel mai de jos, din lateral se vede o cutie puţin deschisă mă uit scrie pe ea Make Up For Ever, mă gândesc desfăcută sigur a luat cineva din ea şi e incompletă, mă uit în spatele ei încă două cutii intacte , neşifonate. Mă uit curioasă ce o fi,ş i m-a vrăjit pe loc ...produsul pe care imi doream de ceva timp să îl încerc era acolo: pudra HD. 
Şi da am achiziţionat setul datorită acestei pudre, dar între timp a ajuns să mă fascineze  conţinutul ei .





Ce conţine cutia:



Bază de machiaj, are o consistenţă care intra repede în piele lăsând-o catifelată, culoarea este neutră şi se potriveşte oricărei nuanţe.
Fondul de ten Invisible Cover, deşi în sticluţă mi s-a părut închis la culoare odată întins pe piele s-a potrivit perfect. Acoperirea pare medie, de aceea a trebuit aplicat în doua straturi pentru a acoperi anumite zone cu imperfecţiuni.Nu încarcă tenul, şi nu dă acestuia un aspect încărcat. Mi se pare bun, dar nu m-a fascinat să pot spune că mi-l doresc.

Pudra HD, m-a cucerit şi cu siguranţă o voi achiziţiona în varianta full-size. Este o pudră care se potriveşte tuturor nuanţelor şi tipurilor de ten, matifiază şi fixează fondul de ten .



Creionul de ochi , este negru şi după ce este întins pe pleoapă şi se usucă  abia se demachiază.Folosesc rar creioane de ochi, aşa că acesta, deşi mic o să îl am timp îndelungat.



Rimelul, m-a fascinat de la prima utilizare datorită formei pe care o are periuţa, nu am mai văzut până acum o formă de acest gen...dar face foarte facilă aplicarea rimelului. 



Pe lângă avantajul periei nu mi s-a părut prea grozav rimelul, mai ales că nu este rezistent la apă, ceea ce este un minus mare mai ales vara.

                Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram





Etichete: , , , , , , , , , ,