joi, 18 iunie 2015

MAYAM Acid lactic AHA 80 %

  Bună dimineața....Cum nu prea postez ce îmi cumpăr decât pe facebook sau în instalife m-am gândit totuși să vă povestesc  despre ultima achiziție de la Elemental și cum mi se pare.
Inițial am vrut să îmi comand doar acid lactic, mi s-a părut interesant așa că l-am pus în coș și am vrut să închei micul tur de cumpărături dar am constatat că transportul este 15 ron și m-am gândit totuși să profit , așa am ajuns să pun încă câteva produse pe care le-am studiat bine înainte cu toate acestea am decis ca astăzi să vă povestesc doar despre acidul lactic.



Acidul  lactic AHA 80 % este folosit ca și ingredient în compozițiile cosmetice
  • rejuvenează pielea 
  • exfoliază și estompează petele pigmentate
  • conferă strălucire părului
  • poate fi folosit pentru :ten , păr și corp  el este solubil doar în apă
Preț:4,9 ron
Cantitate:50 ml și a fost achiziționat de pe elemental.eu

Am mai avut un exfolaint facial asemănător, doar că acela era un produs care era de sine stătător și nu trebuia amestecat cu nimic, dar acesta l-am încercat amestecându-l cu argilă roșie și apă. 
Efectele exfolierii se văd imediat după ce am înlăturat masca cu apă. Trebuie însă avut mare grijă față de cantitatea de acid lactic utilizat și mai ales citite cu atenție instrucțiunile deoarece este un produs care poate irita tenul în cazul în care  nu este folosit corespunzător.
Cu siguranță voi reachiziționa acest produs pe lângă calitate mă încântă și prețul lui foarte bun, dar și faptul că ajunge o perioadă lungă de timp.

Etichete: