sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Cum poti amenaja o garsoniera

O garsoniera inchiriata este pentru multa lume primul pas in viata, prima locuinta a lor, prima data cand sunt pe picioarele lor. Cu totii trebuie sa incepem de undeva, si o garsoniera este un loc destul de bun de inceput, mai ales daca este amenajata potrivit. Garsoniere de inchiriat in Ploiesti gasesti usor la Royal Imobiliare, au o baza de date vasta, cu garsoniere de inchiriat la diverse preturi.



Cand spunem garsoniera imediat ne gandim la un spatiu mic si stramt. Intr-adevar, o garsoniera inchiriata sau cumparata nu are foarte multi metri patrati insa asta nu inseamna ca nu poti avea tot confortul necesar chiar si asa. Nu trebuie sa fii dezamagit ca locuiesti intr-o garsoniera, orice spatiu poate fi transformat intr-un loc stilat si confortabil. Cand ne gandim la amenajarea unei locuinte, orice marime ar avea ea, trebuie sa luam in considerare doua lucruri, functionalitate si stil.

Tonul stilului il dai tu, in functie de personalitatea si preferintele pe care le ai, iar functionalitatea depinde de ce nevoi ai. O bucatarie deschisa este perfecta pentru crearea impresiei de spatiu, lucru necesar intr-o garsoniera mai mica. Iar daca nici nu gatesti mult, o bucatarie deschisa nu te va deranja. Poti sa separi zona de dormit/ de mancat de cea de dormit printr-o masa sau un semi-bar.

Piesele de mobilier au si ele un impact mare asupra atmosferei create intr-un spatiu, intr-o garsoniera din motive evidente nu este bine sa ne aglomeram cu foarte multe obiecte de mobilier, necesarul si atat, un birou cu o biblioteca, o canapea retractabila, un dulap in perete daca se poate si eventual o comoda. Astfel avem si un dormitor si un living in acelasi loc. O garsoniera poate fi transformata intr-o locuinta de vis, cu putina vointa si perspectiva vizuala.

In plus, garsonierele inchiriate ca locuinte sunt avantajoase din multe puncte de vedere, ai o chirie mica, taxe reduse, iar din punct de vedere a timpului sunt usor de intretinut. O oferta bogata de garsoniere de inchiriat in Ploiesti gasesti la Royal Imobiliare.





ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301




Etichete: