vineri, 20 februarie 2015

Achiziții nereușite sau produse abandonate pe raft

  Cred că a cam venit timpul să vă povestesc despre niște produse care nu mă prea încântă, deși atunci când le-am achiziționat ori mi le doream foarte mult, ori le-am luat la prețuri bune sau la prima utilizare mi se păreau grozave dar pe parcurs mi-am schimbat părerea.




Dacă citiți bloguri bănuiesc că ați văzut la unele fete această mască, eu am așteptat destul de mult să o achiziționez deoarece de mult ori nu era în stoc. Când a ajuns bucurie mare, prima aplicare și rezultat grozav: îmi exfoliase pielea, lăsând-o radiantă.
 M-am gândit a meritat așteptarea, până la urmă prețul este bun cantitatea generoasă într-un cuvânt perfect. La a doua utilizare, aceeași rutină cu același produs de demachiere, clenser și mască...rezultatul o piele foarte uscată .Și am mai observat ceva, dacă la prima utilizare simțeam pielea pulsând când aveam masca pe față a doua oară nu a mai fost la fel. Mă gândesc că cu toate acestea să îi mai dau o șansă, poate cine știe .



  Nu știu cum faceți voi dar eu ador reducerile, de aceea de multe ori îmi achiziționez produse în avans deși acasă mai am un raft de produse cu alte prduse care au aceleași  calități dar îmi iau să fie că e la un preț convenabil.
 Așa am ajuns să achiziționez acest toner, în una din comenzile puse m-a atras preț foarte convenabil 2$ și l-am luat fără să stau pe gânduri în condiția în care prețul normal este undeva la 4,95 $.
Desfăcut imediat după ce a ajuns nu m-a încântat prea tare de aceea îl am de mai bine de jumătate de an l-am ambandonat pe raft.
Să încep cu ce îmi place, în primul rând mirosul fin de trandafiri care rămâne , cred că acesta este și singura calitate pe care i-am găsit-o produsului.

  La prima utilizare mi s-a părut o relație de lungă durată, părul curat, cu un luciu sănătos mi s-a îngrășat abia după 4 zile de la utilizare. Asta a fost prima dată, la a doua utilizare același șampon același balsam și eroare, a doua zi părul meu era plat la rădăcini. Explicația nu am găsit-o nici până azi. 


Am mai încercat acest gen de plasturi de la un alt brand așa că eram curioasă să îi încerc și pe aceștia, doar că nu au avut nici un rezultat la mine. Am găsit soluția, îi dau colegei mele să încerce ea poate nu au fost bani aruncați pe geam. 


Una din cele mai proaste achiziții făcute, o cremă care nu este vina ei ci a mea deoarece nu este dedicată tenului meu ,dar nu m-am uitat eu bine când am achiziționat-o.




Am scris review despre acest produs aici, am avut unul l-am dat mai departe.

Voi ce achiziții nereușite ați făcut?