vineri, 10 octombrie 2014

Am încercat Invictus Cosmetic de la Salutifer...

   Pe la începutul verii am primit să testez un produs care în momentul acela mă facuse foarte curioasă, mai ales că am citit pe siteul lor mai multe testimoniale legate de acest produs . 
Am început să îl folosesc din momentul în care a ajuns, şi am aşteptat să văd ce se întâmplă. Ce mi s-a părut interesant încă de la prima utilizare este faptul că acest produs nu are nici miros.


Ce promite:
-neutralizarea microorganismelor, distrugând peste 650 de agenţi patogeni 
-conferă prospeţime
-poate fi atât spray purificator pentru ten cât şi deodorant şi apă de băbierit 
Preţ: 45 ron şi poate fi achiziţionat de pe siteul salutifer.ro/
Cantitate:100 ml 

       Eu l-am încercat  ca şi spray pentru ten, mai ales că am citit atât de multe păreri pozitive încât a trebuit neapărat să văd ce ştie să facă. Am nimerit şi bine, mai ales că în perioada aceea chiar aveam probleme destul de grave cu acneea, l-am folosit doar seara (argintul coloidal este sensibil la lumină). Pot spune că în afară de o piele catifelată la mine nu a făcut nimic. Nici acneea nu a trecut, de aceea stau să mă întreb acum dacă  nu trebuia cumva să fac şi ceva tratament intern de detoxifiere.
 Nu pot să spun că este un produs bun sau rău, ştiu doar că la mine nu a avut din păcate nici un efect în ceea ce priveşte acneea.
       Cu toate aceste i-am găsit o utilizare, după epilare îl dau pe acele zone şi impiedică iritarea pielii ceea ce a fost foarte util mai ales vara.


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , ,