vineri, 10 iulie 2015

Testez Polen Crud Poliflor de la Apiland

   Bună dimineața dragilor, știu că este weekend  așa că astăzi vreau să vă povestesc pe scurt despre beneficiile unui produs primit recent la testare, urmând să revin cu părerea mea concretă după o testare mai îndelungată.
În ultimul timp mă confrunt cu o oboseală excesivă aș spune eu, atât fizică cât și psihică ...parcă ceva ia energia din mine și oricât de mult dorm dimineața mă simt la fel de obosită, și câteodată de abia mă urnesc dintr-un loc în altul.În principal știu care este cauză și caut remedii cât mai blânde și naturale pentru a rezolva problema cu care mă confrunt.


De Apiland cred că ați mai auzit, de la alți bloggeri sau online. Eu știu de ei de mai bine de doi ani și am fost cuioasă să încerc de la ei câteva produse , în principal lăptișorul de matcă dar și polenul. Am mai încercat până acum polen dar achiziționat din piață sau de la o cunoștință așa că vreau să văd care este diferența.
Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic, vitaminizant și mineralizant fiind indicat mai ales persoanelor care locuiesc în mediul urban dar și perosoanelor aflate în convalescență.Pentru persoanele afectate de oboseală cronică, produsul promite să o diminueze și să redea optimismul și viatalitatea.

Doza recomandată zilniă este o lingură (15gr) pentru adulți și o linguriță(5 gr) pentru copii. Este recomandată o cură de minim 7 săptămâni, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Interesant mi se pare modul de păstrare a polenului,  nu îngheață datorită conținutului scăzut de apă.

Este recomandat ca doza zilnică să fie consumată dimineața la micul dejun ideal ar fi cu iaurt sau o salată de fructe, dar eu cum am obiceiul să sar peste micul dejun sau să iau doar o gustare(acest lucru se întâmplă doar în timpul săptămânii) îmi place să beau un pahar de apă călduță cu jumătate de lămâie stoarsă și amestec o lingură de polen, care se dizolvă.Pentru că nu prea mă împac cu iaurturile de nici un fel de la o perioadă încoace, în weekend consum la micul dejun câte o salată de fructe și amestec cu polenul.
Ca și gust nu mi se pare să schimbe mâncarea consumată, el fiind foarte fad nici nu aș putea spune cu ce seamănă gustul.Am văzut zilele trecute la una din fetele din blogosferă o rețetă cum să faci ceva delicios cu polenul ceva gen bomboane foarte simplu și ieftin de făcut...dar mai vreau să văd și alte rețete, cu siguranță pe internet voi găsi și revin să vă povestesc cum mi s-au părut.
Pentru că am doar de câteva zile acest produs, înca nu mi-am format o părere sau mai bine spus nu am simțit  efectele și vreau să țin măcar 7 săptămâni să văd efectele pe care le are asupra organismului.

Voi ați încercat acest gen de produs?
Sunt curioasă după cât timp încep să se vadă efectele benefice.