marți, 8 septembrie 2015

Instalife: august

A venit luna septembrie..când?cum? unde?..unde a zburat vara, parcă anul acesta nu am simțit deloc sezonul estival poate din cauza faptului că nu mi-am luat concediu...cu toate astea nu îmi pare rău, nu suport căldura și faptul că am stat la lucru la aer condiționat m-a făcut să simt că a trecut mai ușor. Chiar dacă este septembrie, afară este placut. 
 August pentru mine a fost destul de greu mai ales în prima parte când colega mea a plecat în concediu și am avut mult de lucru , iar acum mai pot spune că mai apuc să fac și eu câte ceva pe blog, deși volumul de muncă s-a înmulțit considerabil.


Delicii descoperite recent:înghețata Oreo , aș fi în stare să mănânc oricând și oricât atât de mult îmi place din păcate am gasit-o într-un singur loc și destul de rar.
Am prins în Auchan budinca Monte cu multe combinații, de cele mai multe ori prefer să cumpăr budincă pentru că dacă fac acasă nu mă pot abține să nu mănânc to bolul. Tot din categoria bunătăți face parte și magiunul de prune , l-am încercat cu clătite și îmi place gustul deși sunt obișnuită cu cel făcut acasă care este foarte dulce.


Din categoria produselor primite/achiziționate despre care sper să scriu peste scurt timp mai ales că mi-am format păreri, doar că  stau mai rău cu timpul.


Mi-am schimbat din nou culoarea de păr, experimentul nu mai știu numărul Inițial am mers în Dm să profit de oferta la Garnier Olia și am găsit încă două nuanțe de arămiu așa c= am trecut de la 7,40 la 8,43. Ar trebui să vă pun și poză cu culoarea mea actuală..:)


Sunt obsedată de produse Paula's Choice, așa că am început să mă uit obsesiv pe youtube la clipuri, având în vedere că nu sunt niște produse ieftine vreau să mă documentez temeinic înainte.Așa am desoperit-o pe tipa asta și îmi place foarte mult de ea mi se pare și foarte drăguță.


Dacă tot vorbesc de youtube, de vreo două săptămâni mă amuz urmărindu-l pe  Onision... omul este hilar și vreau să vă las unul dintre clipurile lui care m-a făcut să îmi dea lacrimile de râs (rar la mne așa ceva).