luni, 30 martie 2015

Beckham Signature for Her

    Nu am mai scris de mult timp despre parfumuri, asta deoarece nu mi-am achiziționat nimic nou. Consider că am destul de multe și nu are rost să îmi cumpăr altceva până nu le termin pe cele de pe raft, cu toate acestea când am primit acest parfum în cutia Pick N Dazzle nu am putut să mă abțin să nu îl desfac (am încercat să mă abțin dar nu am reușit).



Să nu zic că m-am îndrăgostit iremediabil de designul parfumului, foarte drăguță ideea cu acele orhidee care dau un plus sticlei (pe care cu siguranță o voi păstra după ce va fi goală).
Eu cataloghez parfumurile după mirosuri, îmi plac sau nu și sinceră să fiu nu mă așteptam să îmi plaăa acesta prea mult având în vedere că sunt fan al parfumurilor fresh. De câte ori merg prin magazinele Sephora și Douglas îmi place să le iau pe rând toate și să le încerc, de aceea am impresia că pe acesta l-am mai simțit sau dacă nu unul care seamănă cu acesta cu siguranță mi-a trecut prin mâini.
Note vârf:anason, rodie
Notă inimă:orhidee
Notă de bază:mosc,vanilie,patchouli,chilimbar
Când am căutat informații despre acest parfum , am văzut că multe fete îl consideră dulce, sinceră să fiu mie mi se pare acceptabil , nu agreez deloc mirosurile dulci dar acesta mi se pare echilibrat, dar asta până la urmă este o alegere strict personală.
Am văzut pe unele situri că are un preț acceptabil, în funcție de cantitate prețul începe de la  59 de ron.



Etichete: