luni, 8 decembrie 2014

InstaLife # 49

  Ce bine este când săptămâna începe oficial de marţi, mi se pare mai relaxant şi zboară timpul mai repede până în weekend.

 
Marţi dimineaţă pe birou mă aşteptau deja noutăţi pentru la anul, calendarul ne aşteptam să iasă de la tipografie în ianuarie, dar s-au grăbit cu comanda, agenda cred că e cam pe degeaba.Am mai avut până acum câteva dar scriu o pagină şi uit de ea, i-am promis colegei că o să o apreciez anul ce vine şi voi scrie în ea în fiecare zi.
Cum nu am plecat din oraş de 1 decembrie, colega mi-a adus o micuţă atenţie de la Viena...la anul neapărat trebuie să merg şi eu să văd târgul de Crăciun.




Mulţumesc Alinuţa pentru cadourile frumoase, mai ales că de la Kiko nu am încercat nimic..şi pentru gândurile frumoase...te pup pisi



Joi mi-am adus aminte că încă nu am început calendarul de advent, nu e problemă am recuperat rapid şi nu am putut să mă abţin doar la patru căsuţe...greu cu ciocolata asta.


Pentru că nu am fost cuminte anul acesta am primit un băţ de la colegi, dar ciocolata e pentru încurajare..poate la anul reuşesc să nu mai primesc .



Mi-am încheiat săptămâna cu un mic tur de shopping, două dorinţe una nouă..vopseaua şi una veche Garnier, pe care am dat doar 5 ron...deci a meritat din plin.
Vă doresc o săptămână cât mai uşoară :*

Etichete: