miercuri, 16 iulie 2014

Le Petit Marseiliais: Masca nutritiva cu lapte de karite si miere

Dacă o lungă perioadă de timp m-am preocupat mai mult cu măştile pentru ten,astăzi mi-am propus să vă povestesc despre ultima mască pentru păr încercată. Despre acest brand am auzit destul de puţin şi m-a tentat să o achiziţionez de pe Emag, până când am zărit-o în Dm.Dacă sunteţi curioase şi aveţi un Dm în localitate puteţi vedea şi alte produse comercializate de la acest brand.
    În pricipiu caut un produs pentru păr care să hidrateze vârfurile, să le ordoneze şi să îi dea părului un luciu de păr sănătos.Am cosiderat că preţul  de 21 ron pentru 300 de ml de produs nu este chiar atât de mare.
 

Deşi produsul promite să hrănescă şi să repare , la partea cu reparatul m-am convins de mult timp că nici un produs nu repară daunele produse de propriile acţiuni şi de actiunile mediului.
Compoziţia este densă  şi trebuie folosit puţin produs, care miroase foarte bine, acesta rămânând până a doua zi.


 După şamponare se aplică masca şi se stă cu ea 3 minute, după care se clăteşte . Recunosc că din curiozitate am aplicat şi pe scalp dar părul meu s-a comportat destul de bine fără a face mătreaţă sau a accelera producerea sebumului. În prima zi după folosire părul arăta ca şi cum am fost la salon , are volum. Părul rezistă fără a deveni unsuros aproximativ trei zile, în a patra deja sunt nevoită să mă spăl pe cap. Consider că este destul de bine având un păr cu tendinţă de îngrăşare.


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , ,