luni, 19 mai 2014

InstaLife # 20

Bună dimi dragelor, a mai trecut o săptămână din luna mai..ce mai am ajuns la mijlocul lunii, se apropie cu paşi repezi vara.
Deşi mi-am tot propus să mănânc mai sănătos normal că nu s-a întâmplat, greu cu sănătos ăsta...trebuie cumva să mă mobilizez ca să arăt bine la vară :)
M-am şi întors la vechea mea pasiune,supa Rolton...a trecut cam mult.
Au ajuns şi comenzi puse mai demult, cea de la Dolly Skin a ajuns după două luni, neseriozitate totală, mai ales că atunci când le-am comandat tocmai intraseră în stoc ...aşa că nu ştiu dacă mai comand prea curând de la ei...mai repede ajung de pe ebay.
Am fost şi la un film, mai ales că trailerul a fost foarte interesant.

Sâmbătă am ieşit la un suc între fete cu Andreea, dacă nu ştiţi cine este ea vă invit să îi citiţi blogul AICI, are o grămadă de produse coreene foarte interesante printre alte produse normal :)
Mi-a ajuns şi mie comanda de pe Ebay, destul de repede au trebuit aproximativ trei săptămâni dar comparat cu alţii chiar este ok. Dacă tot am fost la suc am achiziţionat două chestii de care aveam nevoie: o pilă pentru că cea veche este gata  şi kitul pentru sprâncene, şi asta pentru că am decis că cel puţin anul acesta nu mi le mai retatuez...să văd cât mă tine mai ales că am intrat în al treilea an şi incepe să dispară.
Relaxare de weekend, stând în vârful patului şi privind cu ochii largi una din fetele preferate :*

Etichete: