joi, 9 octombrie 2014

Avon Planet Spa Bali Botanica Face Mask

    Produsele de la Avon cândva îmi umpleau rafturile, de la produse de makeup până la produse de îngrijire am avut de toate, de la gamele cele mai accesibile pân la cele mai scumpe.
    M-am îndepărtat de acest brand pentru că mi s-a părut că de-a lungul anilor calitatea produselor a scăzut şi că nu merită banii orientându-mă către alte branduri .Totuşi sunt câteva game de la ei care îmi plac, iar gama de la Planet Spa întotdeuna mi s-a părut de calitate dar cum nu mai am pe nimeni care se ocupă de acest brand nici nu mai achiziţionez. 
Ţin minte că erau perioade când o grămadă de lume se ocupa de Avon , eu personal am fost înscrisă la Oriflame, dar preferam Avon.


   
    Cantitate: 50 ml
   Această mască am primit-o , de la una din fetele care a venit la evenimentul din martie a blogului. Când am văzut masca am fost tare încântată, în primul rând pentru mirosul plăcut pe care îl are.
Consistenţa este cremoasă, uşor de întins şi nu am avut probleme să se întărească în tub .Este o mască care nu se usucă oricât o ţii pe faţă şi de aceea ea este foarte uşor de îndepărtat, pielea rămâne catifelată şi plăcută la atingere .



 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin şi Instagram

Etichete: , , ,

Idei de outfit pentru Halloween...

    Nu am mai vorbit de ceva timp de outfituri, dar cum se apropie Hallowen cei de la Sheinside s-au gândit să ne întâmpine cu oferte interesante legate de acest eveniment.
Am pus ochii pe câteva lucruri pe care le-am combinat, plus că au şi nişte oferte interesante ...Eu vin cu trei propuneri diferite....

                           AICI                             AICI                              AICI


                  AICI                              AICI                                AICI
              
                     AICI                                    AICI                                 AICI

Cum vi se par alegerile mele?
Am ales până la urmă haine care se pot combina între ele foarte lejer...:)



Etichete: , , ,