marți, 28 octombrie 2014

Recenzie şampon şi balsam Garnier Goodbye Damage

   Nu îmi ondulez sau îndrept părul cu placa, cred că pot număra pe degete. Singurul lucru care îmi afectează structura părului este vopsitul acesta fiind şi motivul pentru care  folosesc o vopsea cu oxidant de 9 % şi mai adaug 1/3  din cel de 12 % Kallos, altfel nuanţa pe care o folosesc nu mi-ar acoperi părul meu mult mai închis. 

     
     Când a apărut acum câteva luni reclama pe youtube cu"sfatul stilistului" am fost foarte curioasă să văd secretul şi normal să încerc şi eu. Am rămas suprinsă că atunci când a fost dezvăluit că este o nouă gamă de la Garnier, am fost sceptică mai ales că este un brand care nu mă atrage decât prin coloritul ambalajului şi cam atât (am încercat câteva produse de la ei şi chiar nu am fost deloc încântată, de aceea le-am evitat). Cum folosesc un şampon şi balsam  de la Hello Z Zone , la care deja sunt la a doilea flacon la cât îmi place într-o zi am observat că am cam puţin produs aşa că până îmi reachiziţionez de la ei, am zis să îl încerc pe cel de la Garnier care până la urmă are un preţ accesibil, aşa că dacă nu îmi place nu e prea mare pierderea. 
   Am mers ţintă în supermarket să achiziţionez toată gama, dar nu am găsit decât şampon şi balsam..până la urmă nu e chiar aşa rău m-am gândit eu, am pus în coş şi am plecat acasă, cu ideea că în cazul în care îmi va plăcea ce am ales îmi voi completa toată gama mai ales că m-am uitat pe siteul celor de la aoro şi acolo chiar este toată gama.

Ce promit:
  • un păr reparat din interior şi mai bine protejat de agresiunile exterioare
  • fibra capilară deteriorată este restructurată 
  • produsele conţin două ingrediente minune şi anume :
           -keraphyl care este o proteină naturală derivată din plante care pătrunde în cuticula de păr care ajută la repararea şi creşte rezistenţa acestuia
          -ulei amla care ajută la prevenirea despicării firului de păr, repară firele deteriorate şi dă efectul de strălucire
   

       Primul lucru care mi-a plăcut a fost mirosul la ele, plăcut şi subtil e adevărat că nu dureazaădar totuşi este un punct în plus. Am observat încă de la prima aplicare că nu trebuie folosit mult şampon , o cantitate mică face multă spumă de aceea ajunge o perioadă îndelungată, asta mai ales în cazul în care vă spălaţi des pe păr...aşa ca şi mine care am părul gras la rădăcină.Am încercat să folosesc şamponul şi cu alt balsam , inclusiv altă mască şi părul arată foarte bine .


După folosirea balsamului , mi-a trecut degetele prin păr şi am constatat că deşi ud, părul meu nu a rămas încâlcit.Eu am aplicat inclusiv la rădăcina părului, şi pot spune că nu a avut efecte negative de genul mătreaţă, cu toate acestea balsamul trebuie aplicat mai generos pentru a avea efect , asta înseamnă automat că voi mai avea şampon dar balsam nu, şi asta cât de curând.
 Când este uscat părul are volum şi luceşte, chiar îmi place cum arată.Părul meu rezistă aşa cam două zile în a treia zi trebuie să mă spăl pe cap sau să folosesc un şampon uscat, altfel părul meu se face plat.
 La partea cu reparerea părului rămâne de văzut în timp, având în vedere că nici nu folosesc toată gama nici nu pot avea o opinie în această privinţă, rămâne doar să achiziţionez şi să văd asta bineînteles dacă nu schimb din nou .  
Dacă v-am făcut curioase şi doriţi să încercaţi toată gama o puteţi găsi la  produse Garnier.

    Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , , ,