vineri, 7 martie 2014

Wishlist de primavara....

     De mult nu am mai postat un wishlist, dar dacă tot se schimbă sezonul cred că este perfect. Să încep cu ce îmi doresc la partea de îmbrăcăminte, am furat câteva idei de la cei de la Kurtmann.
De ceva timp sunt nevoită să mă îmbrac office .
Întotdeauna când merg la cumpărături sau mă uit online la magazinele de haine, prima opţiune sunt şi vor rămâne cămăşile, toate culorile şi modelele posibile. Am aproximativ 30 in dulap, dar întotdeuna mai vreau, mai ales că la birou sau în timpul liber sunt uşor de asortat.
 Dacă tot facem tranziţia de la gecile groase, dar încă nu am scăpat de vremea racoroasă, o jachetă ajută mult.
Până acum aproximativ doi-trei ani, toţi pantalonii şi blugii mei erau negrii, acum s-au schimbat gusturile îmi plac atât culorile pastel cât şi cele neon.

   Pentru timpul liber, am ales aceste tricouri cu mesaje...sunt noile mele pasiuni , chiar săptămâna trecută am achiziţionat unul la care încă nu am apucat să ii fac poză...aştept zile mai călduroase pentru a-l purta.
    O ieşire cu fetele la o cafea? Simplu şi uşor de asortat...şi dacă nu aveţi ideee cu ce să vă îmbrăcaţi ,este cea mai uşoara alegere. De multe ori când ies în oraş mă gândesc cu ce să mă îmbrac ,dar rochia e scăparea 2 în 1 .
O încălţăminte pentru birou, una pentru plimbările prin oraş cand merg mult pe jos...şi UGG pentru zilele de lene maximă. Am o pereche pe negru de anul trecut, mi se par cea mai comodă încălţăminte ever şi pentru că sunt o persoană friguroasă în general, nu mă despart prea curând de ei.

Etichete: , , , , , , ,