sâmbătă, 2 august 2014

Home Health Blemish Treatment Lotion

   Am  perioade în care tenul meu este bine ,dar am şi perioade în care tenul meu pur şi simplu se enervează şi îmi ies câteva coşuri , din acelea care oricât le chinui nu le iese "rădăcina". Sărind peste teoria că nu este voie, eu nu mă pot ţine  de ea....pe lângă Isotrexin am început să folosec încă un produs pe care l-am primit în urmă cu ceva timp de la o prietenă. 



Am avut ceva aşteptări de la el, dar între timp m-am convins de ce ştie să facă.
Produsul este descris pe ambalaj ca fiind un tratament cu acid salicilic care tratează :acneea  şi punctele negre. Ingredientul său activ (acidul salicilic)  este combinat cu mai multe extracte botanice care pătrund adânc în pori în timp ce usucă şi tratează acneea, ajutând pielea să se vindece.



Produsul nu conţine:
-parabeni,conservanţi, uleiuri naturale, petroleum,coloranţi artificiali,parfumuri artificiali, ingrediente animale
    Am căutat să văd de unde se poate cumpăra acest produs şi am ajuns pe Iherb.com preţul lui la ei pe site este 7,18 $ destul de bun având ca şi cantitate  118 ml.
Sinceră să fiu pe mine nu m-a ajutat cu nimic acest produs, nu mi-a făcut nici  bine dar nici rău. Are  un miros puternic, medicamentos aş putea spune , dar asta cred că datorită ingredientelor .

             Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , ,