miercuri, 15 aprilie 2015

Asia Flower- deo stick for her

    Am poduse pe care le schimb des , dar și produse pe care le schimb rar, depinde foarte mult de eficiența acestor produse dar și de curiozitatea mea personală. Cu toate acestea în ceea ce privește deodorant sunt fan de ani de zile unei mărci și unei anumite serii.După cum știți deodorantele din comerț nu pot fi aplicate pe pielea iritată sau piele după epilare. Incomod cred eu personal care am o problemă moștenita de la tatăl meu și transpir imediat după ce fac baie. Până la urmă este un proces normal , doar că nu e deloc plăcut mirosul. Dar cum e când descoperi un deodorant care poate fi aplicat după epilare...este grozav.Am ajuns să îmi abandonez produsul favorit în favoarea  acestuia.
Are un miros usor floral destul de putenic, dar care dispare deci dacă va deranjează mirosul nu e o problemă deoarece dispare.

Beneficiile produsului: 
  • Un deodorant cremos, ușor parfumat cu o aromă florală delicată.
  • Protecție eficientă, blândă, non-iritantă.
  • O senzație de proaspăt toată ziua.
  • Deodorantul natural nu inhibă procesul natural de transpirație, doar previne formarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute cauzate de acestea.
  • Ideal pentru cei cu pielea sensibilăfără parabeni sau aluminiu.
Ingrediente cheie:
  • Unt de cacao - o textură dură și compactă, dar se topește la contactul cu pielea și are un miros plăcut, de ciocolată.
  • Piatra de alaun – un mineral natural, antibacterian, inhibă dezvoltarea bacteriilor responsabile pentru producerea mirosului de transpiraţie.
  • Farnesol – recunoscut pentru proprietățile antimicrobiene și bacteriostatice și este dezodorizant.
  • Ceara de albine – conferă pielii suplețe și catifelare, formează o barieră de protecție.
  • Cantitate:45 ml 
  • Preț:35 ron la preț întreg ,dar în acest moment este la ofertă pentru 24,5 ron și poate fi achiziționat de pe siteul qicosmetics.ro
  • Valabilitate:6 luni de la achiziție
  •  
  • La prima utilizare mi s-a părut că produsul este puțin mai tare, dar folosind tot deodorant mă gândesc că este impresia mea așa că am continuat să îl aplic și m-am obișnuit cu consistența lui care care se topește în contact cu pielea.Un mare plus  este că nu pătează hainele, indiferent de ce culoare port .

Etichete:

Nivea Care primele impresii

Săptămâna trecută vă arătam crema pe care am primit să o testez de la Buzzaar. 
Ce este Buzzaar?O platformă unde te înscrii la diverse campanii și dacă ești selectat, primești produsul la testare după care ulterior îți scrii părerea. Nu trebuie să ai blog pentru asta , deci se poate înscrie toată lumea. În momentul în care ești selectat, primești un mail în care ești anunțat  și următorul pas este primirea produsului.


Mi se pare drăguț că pe lângă crema full-size primești și mostre, pe care să le dai prietenilor și cunoștințelor.



 Și acum să revin la crema mea, pe care am așteptat-o cu mare nerăbdare mai ales că sunt mare fan al cremei în ambalaj clasic (cea metalică, albastră) care nu lipsește din sertar.
Când am văzut prima dată crema mi s-a părut cam micuță deși are 50 de ml probabil că ambalajul dă impresia asta.


Crema vine sigilată și prefer să păstrez acea folie după ce o folosesc, mi se pare mai igenic mai ales că mai uit să îi pun capacul din când în când.
Mirosul mi se pare asemănător cu cel clasic, la fel și consistența cremei.Deși prima impresie este că crema este grasă, nu este deloc așa.


 Ea intră repede în piele lăsând-o catifelată și plăcută la atingere. Această cremă poate fi folosită atât pentru față, mâini cât și pentru corp, eu am încercat-o doar pentru față și mâini(mi s-a terminat crema de mâini).O cantitate mică este suficientă pentru față, astfel încât cred că îmi va ajunge destul de mult timp.



Cred că se găsește de cumpărat și în magazin, eu parcă am văzut-o în Auchan la 17-18 ron dacă îmi aduc bine aminte.

Tentate să încercați această cremă?

O crema "WOW" de la Nivea .....

Cremă intens hidratantă care nu lasă o senzaţie grasă pe piele? WOW! Chiar există!
NIVEA Care, 100% hidratare, 0% senzaţie grasă



Suntem femei şi ştim că zi de zi suntem nevoite să ne împărţim eficient între serviciu, familie, responsabilităţi casnice şi angajamente sociale, dar, deseori, uităm să îndreptăm grija şi atenţia asupra noastră. Ce ar fi însă dacă ai putea să-ți hidratezi pielea, cât ai zice “WOW”?

În ritmul agitat al activităţilor zilnice, acum e simplu să ai grijă ca pielea ta să fie mereu hidratată!
NIVEA lansează crema hidratantă inovatoare NIVEA Care cu o formulă revoluţionară care oferă hidratare intensă, cu 0% senzaţie grasă!



Cu noua cremă NIVEA Care, te simţi minunat în pielea ta datorită formulei intens hidratante, ce se absoarbe instantaneu în straturile pielii. Bazată pe o tehnologie revoluţionară în curs de patentare, formula cu cristale hidratante dispersate într-o textură gel cremă, NIVEA Care este perfectă atât pentru faţă, corp, cât şi pentru mâini.

Atunci când intră în contact cu pielea, crema este imediat absorbită, hrănind în profunzime şi oferind o hidratare intensă, de durată, fără a lăsa o senzaţie grasă.

Nu ai inclus încă o cremă hidratantă în rutina ta zilnică de îngrijire? Acum e simplu să te bucuri de o piele hidratată, fără pic de efort, testează inovația NIVEA Care, crema cu efect WOW: 100% hidratare, 0% senzaţie grasă!

Preţ recomandat: 14.3 Lei, 100 ml; 19.7 Lei, 200 ml

Mai multe detalii despre formula revoluțíonară a NIVEA Care, aici.



Spotul publicitar NIVEA Care o are ca protagonistă pe Catrinel Menghia, celebrul model internațional.