vineri, 16 mai 2014

Virginia, masca frumuseţii...

În urmă cu câteva săptămâni am primit spre testare câteva produse de la www.icosmetice.ro, şi astăzi vă povestesc despre una dintre ele.Interesant este că producătorul este Favisan şi totuşi nu am auzit nimic despre el si nu am văzut acest produs în nici un magazin.
Ce promite:
-este o mască pentru toate tipurile de ten
-emoliant, calmant, nutritivă,tonică, detoxifiantă: netezeşte pielea, destinde muşchii.
Modalitate de utilizare: se aplică pe faţa cu un strat gros evitându-se zona ochilor şi a gurii. Se menţine  pe ten 30-60 de minute după care se clăteşte  cu apă călduţă urmată de apă rece.
Cantitate:100 ml
Preţ:9 lei
 Ingrediente: Aqua, lutum, stearinum, glycerolum, TEA, Echinacea herba*, Lavandulae aetheroleum, vit. E,C *ingrediente provenite din agricultura biologică.

 Părerea mea:
Cum am  o manie pentru a încerca tot ce este mască pentru ten, nu am putut rata această mască. Când am ales-o, un factor important a fost faptul că nu am vazut-o pe altundeva dar şi pentru preţul care mi se pare foarte bun pentru o cantitate destul de mare de produs. Îmi place să o folosesc după o baie cu aburi, mai ales că calmeaza tenul şi îl lasă catifelat. Relaxează muşchii faciali şi datorită mirosului, tenul rămâne curat şi luminos. Poate vi se pare durata de acţiune a măştii mare, dar să ştiţi că merită fiecare minut pe care o tineţi pe ten.Mai am destul de puţin produs, dar cu siguranţă o voi reachiziţiona.

Etichete: , , ,