vineri, 19 septembrie 2014

TAG: Ce conţine geanta mea

  Poşeta, cel mai complex lucru pe care o cară o femeie după ea zi de zi. Mare sau mică, este plină de lucruri pe care, cel puţin soţul meu le consideră inutile deşi le folosesc zilnic.


Poşeta mea, deşi mare conţine numai chestii utile, am achiziţionat-o de la o prieten şi pot spune că e mai frumoasă decât în poză.Deşi am dat 110 ron pe ea, nu regret deloc mai ales că este de calitate şi am impresia că va ţine foarte mult.


Ce conţine: 

-Portofelul în culoare cam neon şi pentru gustul meu, dar care îl găsesc la nevoie datorită culorii mai ales că, căptuşeala poşetei este neagră..înăuntru am o grămadă de carduri, de la Sephora , Douglas..la toate farmaciile existente , plus cele două carduri de bani, bani în portofel nu prea am mai ales că prefer să plătesc peste tot cu cardul

-am digipass in poseta, la nevoie pot transfera usor banii

-cheile,  sunt multe...am de la mine de acasa, de la părinţii mei şi de la lucru, nu prea am cum să le despart (nu sunt in poza, pentru ca am uitat sa le pun)

-Ochelarii mei de vedere, fără ei nu văd la distanţă şi nu pot nici conduce sau să mă uit la televizor (am uitat sa ii pun in poza)

-un mini porfard cu :pudra preferată, rimel , blush şi luciu de buze în general când plec de acasa îmi este lene să mă machiez, aşa că atunci când ajung la lucru merge repede, plus acasă nu îmi place lumina de la baia mea micuţă şi fără lumină naturală

casti+telefon

 Poşeta mea are cam puţine înăutru ştiu dar completarea o am la lucru, un sertar plin cu medicamente şi alte "chestii". Singura dată când conţinutul poşetei se schimbă este atunci când plec la sat...când mai bag şi haine în ea pentru că este mare .
Pentru că este tag vreau să mulţumesc Irinei de la Oglinda oglinjoara pentru nominalizare , şi o invit pe Anyta să răspundă şi ea..şi pe toate fetele care nu l-aţi făcut încă :*

Etichete: