duminică, 20 iulie 2014

InstaLife # 29

   Nu ştiu voi ce părere aveţi despre vara aceasta, dar mi se pare tare aiurea. E adevărat că din cauza că stau mult la lucru nu fac nimic deosebit când ies dar vremea este frumoasă până la o anumită oră după care plouă. Nu m-am bronzat nici măcar un pic până acum dar nici şanse prea multe nu văd.



Anul acesta am abandonat lubeniţa  în detrimentul  pepenelui, întotdeuna am fost fan pepene şi nciodată nu refuz fie simplu sau cu îngheţată.


Noua pasiune, a înlocuit cu succes Cola nu este deloc dulce are un gust bun mie personal îmi place. Le-am primit dar o să caut să îmi cumpăr, o să caut dacă există şi alte sortimente.



 Am primit un gel pentru ochi să îl testez revin cu păreri peste aproximativ o lună, spune că efectul este instant dar tot mai bine e să testez un timp mai îndelungat.


Am revenit să mă uit la un serial pe care îl îndrăgesc foarte mult, e a doua oară când o să mă uit cap coadă dar nu îmi pasă. În general nu mă uit la televizor decât la seriale, ştirile nu le mai sufăr .


Nu se putea săptămâna fără măcar o bunătate, şi cum în weekend am fost la o stare civilă şi ziua mamei mele....



În mijlocul restaurantului era un bazin cu peşti, ceva specie chinezească cred....este mai mare decât în poză dar dacă faceam poza mai de departe nu se prea vedeau peştii.



De joi am rămas fără internet, abia astăzi am reuşit să rezolv şi să vorbesc să îi dea drumul....fără internet m-am apucat să citesc o carte care mie mi se pare foarte interesantă.



Şi Timişoara construieşte podul de peturi peste Bega...



   Ultimele achiziţii, Marie Claire citesc rar dar mi se pare destul de ok, The Oane a fost cu CSID altfel nu aş fi cumpărat revista ..mi se pare prea "exagerată"  şi aici ma refer la produsele care apar în ea , preţul fiind ridicol de mare la ele.
O săptămână frumoasă să aveţi....

Etichete: