vineri, 6 februarie 2015

L’Action Tea Tree Lotion

   De brandul L’Action nu am auzit până nu am achiziționat cutia Pick N Dazzle, și trebuie să recunosc că am stăruit un pic până să le încerc având în vedere că dacă îmi plac nu mai am de unde achiziționa produsele.
Pentru că în cutia primită recent se mai află un produs, mi-a trezit curiozitatea de a căuta să mai cumpăr câte ceva de la ei. Dezamăgirea a fost mare să constat că este un site care vinde , dar nu în România...sper că totuși acest lucru se va remedia în timp.
Am să încep direct să vă povestesc despre ultimul produs, fiind unul care poate fi folosit de mai multe ori și mi-am format părerea încă din primele zile.


Nu sunt la prima experiență cu această loțiune care se aplică local, am mai avut și de la alte branduri și chiar m-am împăcat bine cu ele.Cu toate acestea , produsul acesta este un pic diferit dintr-un anumit aspect: culoarea. Când l-am aplicat pe piele și am văzut că este alb, m-am gândit să nu rămână așa..dar după un minut intră în piele și nu se mai vede.


 Pentru efecte maxime trebuie aplicat de mai multe ori pe zi. Pe lângă faptul că trateaza zonele problemă, el mai promite să și matifieze și să acopere.


   Acoperirea vine prin diminuarea inflamației, ceea ce ajută la acoperirea ulterioară cu un fond de ten. Am fost curioasă să aflu prețul așa că am căutat și voila:9,99 euro...nu mi se pare până la urmă o sumă foarte mare, având în vedere că produsul chiar este bun și chiar dacă are o cantitate atât de mică trebuie folosit puțin produs.
Din păcate zilele trecute mi-am lăsat recipientul în baia de la lucru (uitucă sunt câteodată) și a venit copilul colegei și l-a trântit pe jos..dezastru s-a rupt recipientul la locul de infiletare așa că acum îl țin înfoliat până îl mut într-un alt recipient.

Ofertele Ivatherm in perioada 06.02-14.02.2015

Ivatherm vine cu oferte tentate pe perioada 06.02-14.02.2015 si anume 30%  reducere la toate produsele  mai putin cele aflate deja in alte oferte.


Pe voi ce produs va tenteaza ?