vineri, 3 aprilie 2015

Noua mea brățară Soufeel...

Bună dimineața..
Astăzi vreau să vă povestesc despre noua mea brățară de la Souffel. 
Pentru cine urmărește pagina de Facebook al blogului, abia astăzi dezvălui ce mi-am ales și cum arată.
Cine sunt Soufeel?
Un brand relativ nou care comercializează brățări și accesorii din argint 925, fiecare bijuterie este marcată cu logoul brandului.Au o variație mare de produse și de aceea mi-a fost foarte greu să mă opresc la cinci charmuri am găsit multe care mi-au plăcut și a trebuit să reduc lista mai ales că nu am vrut să încarc brățara prea mult.


Când am mers la vamă să o ridic mă așteptam să vină într-un plic, dar a  venit ambalată într-o cutie care înăutru avea un plic și în plic era pusă o superbă cutie albă cu fundă. Un mare plus pentru ambalaj și apreciez foarte mult detaliul, pe lângă a venit la pachet și o pungă de cadou așa că este ideal dacă vă doriți să faceți cuiva o mică surpriză.
În cutie se află puse în plicuri resigilabile brățara și fiecare charm în parte , iar într-un plic se află niște cauciucuri mici negre care nu am știut prima dată la ce să le folosesc, m-am lămurit mai târziu.


Eu am ales mărimea 18 la brățara  și mi se potrivește perfect, mai ales când pun charmurile știu că acestea iau din dimensiune.Mie mi se pare că arată bine și fără nici un charm, așa că în cazul în care mă plictisesc de ele( nu prea cred) le dau jos și am o brățară frumoasă.


Și vă prezint noua mea dragoste, brățara Soufeel ansamblată , am ales patru charmuri și un clips care oprește ca părțile să se miște, îmi mai doresc încă două clipsuri astfel încât fiecare charm să stea individual.


 Și acum să vă spun semnificația fiecărui charm, pentru mine de la stânga la dreapta. 
Am ales semnul zodiei, o dorință veche a mea. Acum câțiva ani purtam la gât un lănțișor de argint cu zodia, dar de la o alergie severă (nu mai pot purta nimic de argint cel puțin la gât) am ales să o port la mână.
La <3 TO SHOP..pentru că este adevărat, dacă ar fi după mine aș face numai cumpărături și atât, dar cred că aici cam toate suntem la fel :)
 Îmi plac tricourile cu mesaje de toate felurile, dar motivaționale au devenit o pasiune mare în ultimul an așa că de ce să nu am și un charm care să mă motiveze. În zilele mai puțin bune îmi place să mă uit la charmul LIVE LAUGH LOVE....
Ultima alegere am facut-o datorită sezonului și faptului că îmi plac florile foarte mult, aș umple toată casă  cu flori iar visul meu este să mă mut undeva cu o bucățică de pământ și să umplu grădina numai de flori..



Acesta este clipsul despre care vă vorbeam mai sus și cauciul acela care se pune sub, este practic dacă vrei ca charmurile să nu se plimbe pe brățară dacă totuși  vă deranjează nu se pune cauciucul. Am primit în pachet patru astfel de cauciuri așa că am de rezervă în cazul în care pierd sau mi se rupe.
M-a întrebat cineva care a văzut brățara care este talismanul preferat, dar nu am putut răspunde pentru că toate îmi plac. Sunt realizate foarte  bine, nu am găsit nici un defect la ele deși le-am întors pe toate părțile. Pe lângă calitate au și prețuri foarte bune și tot timpul găsiți oferte . Cel mai ieftin preț la un charm de exemplu începe de la 3-4 $, ceea ce mi se pare un preț foarte bun.
Există și oferte în funcție de achiziții la 50 $ cheltuiți transportul este gratis, iar dacă cumpărați peste suma de 99$ primiți o brățară gratuită.
Tentate?

     


Etichete: ,