duminică, 11 octombrie 2015

Instalife: septembrie

   Și din nou este aproape de jumătatea unei luni și eu abia acum postez, deja a devenit un obicei "prost" dar se pare că nu îmi mai revin, sau cel puțin nu prea curând.
Cum a fost septembrie...păi destul de liniștit, inclusiv la lucru și asta doar datorită faptului că s-au terminat concediile de vară și șoferilor le stă în sfârșit capul la lucru nu la vacanțe. Poate sună dur dar lucrez de patru ani la firma asta dar vara parcă o iau toți razna, așa că până la anul liniște de fapt mai bine zis până de Crăciun când începe nebunia cum, cine in ce tură vine acasă.



Și ziceam că m-am relaxat nu? ! Păi cam așa decurge seara mea, clipuri și gogoși și am constat că datorită acestui obicei am pus 9 kg în 9 luni, și îmi este groază cât de greu îmi va fi să le dau jos. De vină a fost mâncarea aș zice, dar nu e o scuză...și atunci pun vina pe medicamente care au dus la acumularea greutășii că în rest mănânc normal.



Sâmbăta este o zi pe care o rezerv în mare parte părinților mei, cu care nu mai stau de foarte mulți ani așa că e zi rezervată pentru prăjituri, cafea și voie bună.Am gustat pentru prima dată Crazy Donut și le ador mai ales pe cele cu Oreo și nu scap ocazia să cumpăr de câte ori trec pe lângă standul lor unde au atâtea sortimente că e greu de tot să te decizi. Ceva nou gustat 7 UP cherry, am găsit într-un singur magazin și mi se pare tare bun. Între timp m-am lăsat de Cola(din nou) pentru că nu îi mai suport gustul, o fi autosugestia de vină :)


De obicei nu cumpăr revista Avantaje dar pentru că în ea a apărut un articol cu FMWG am cumpărat-o să citesc articolul, în rest nu aș putea spune că m-a atras prea tare să o re-achiziționez.



Câteva produse pe care le-am achiziționat eu și le testez cu spor , și revin cu păreri și ce port pe buze toamna aceasta..noua obsesie se numește Golden Rose .

Când am văzut că sunt câștigătoarea unui premiu la BuzzStore nu mi-a venit să cred, eu care nu sunt deloc norocoasă.Ce s-a întâmplat cu batoanele..well le-am împărțit cu colegii.Geanta, i-am dat-o colegei care a admirat-o așa mult că i-am zis să o ia ea, eu ți așa nu agreez culoarea.



    Serialul la care m-am apucat să mă uit din septembrie , rolul principal este  tipa care joacă în Scary Movie.
Well cam atât pentru septembrie, poze mai am dar mă gândesc să nu vă plictisesc prea tare.


Etichete: ,