marți, 1 martie 2016

Melkior a lansat noua gama de rujuri mate: Tender, Sweet Love, Fantasy

Visezi sa ai buze perfect definite? Melkior a lansat noua gama de rujuri mate: Tender, Sweet Love, Fantasy. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect satinat-matasos de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.

Aflați mai multe »

Etichete:

Rinoplastia – o necesitate medicală


Aspectul nasului influențează întreaga fizionomie și reprezintă un factor major în definirea armoniei feței, motiv pentru care disproporționalitatea, defectele ereditare și traumatismele nazale sau problemele respiratorii cronice sunt aspecte ce trebuie corectate. Cea mai rapidă și eficientă modalitate de a salva situația în aceste cazuri este rinoplastia, una dintre cele mai comune proceduri estetice din zilele noastre, dar și una dintre cele mai dificile intervenții din punct de vedere chirurgical. Fie că vă doriți să corectați un defect din naștere, o problemă medicală, un traumatism suferit la nivelul nasului, rinoplastia poate oferi un echilibru al proporțiilor care să vă satisfacă.
Aflați mai multe »

În vizită la noul Melkior deschis în Timișoara

    Sambata a fost zi de relaxare cu fetele, in general sambata fac ceva relaxant si ma plimb sau ma intalnesc cu cate una din fete dar in acest weekend am decis ca ar fi dragut sa ne vedem grupul extins sa povestim si sa ne sorbim cafeau fara graba. Nu se putea sa nu ne plimba putin si prin mall, unde dupa ce am vizitat cateva magazine am intrat si la Melkior. Magazinul s-a deschis acum cateva saptamani, am reusit sa ajung o singura data si atunci a fost ceva foarte repede si recunosc ca nici nu am fost pregatita sa stiu ca vreau ceva . In general am de toate dar nu rezist niciodata la tentatii si acest magazin este atat de atragator ca sigur iti doresti cel putin jumate din ce este acolo.



Aflați mai multe »

Etichete: