joi, 9 aprilie 2015

I ♥ DRUGSTORE MAKEUP

Bună dimineața..astăzi vreau să răspund provocării de a răspunde unor întrebări, mulțumesc de tag Cristina de la drcristinedot.com (îmi cer scuze că a durat atâta, în mod normal sunt mai promptă) și Lory de la Lory"s Blog.

.
  1. What is your favorite drugstore makeup brand overall?
În ultimul timp am observat că am tendința să îmi cumpăr produse de la ELF, doar pentru machiajul feței .Au preț bun și merită după părerea mea. 

2. What are your favorite face, cheek and lip products?
Pentru moment ador bb creamul de la SkinFood, nu am găsit ceva mai bun așa că până nu îl termin rămân la el.Pentru obraji îmi place fardul de obraz/bronzer  de la Astor, iar pentru buze momentan Flormar Cream Caramel Balm(miroase divin și are spf)

3. Least favorite product?
Pe moment nu îmi vine nici unul în minte, mă mai gândesc

4. What is the best makeup bargain?
Aș spune paleta Sleek, dar m-am sucit recent când am ajuns să îmi achiziționez fardurile de la Melkior.

5. What is your favorite underdog product? (Something you love that often gets overlooked?)
Din când în când uit de baza mea de machiaj MUFE, îmi place foarte mult acest produs dar destul de des îl rătăcesc prin cutiile de depozitare sau sertar. 

6. A drugstore product that is overpriced?
Lista e un pic cam lungă, încep cu L'oreal o marcă care nu mi se pare de o calitate grozavă și aici mă refer strict la makeup(sper că nu se supără cineva pe mine) și au niște prețuri cam piperate.Continui un pic mai sus cu MAC, odată am dat o grămadă de bani pe un produs de al lor și de atunci evit să intru în magazinul lor. Benefit, achiziționat destul de curând o mare dezamăgire și un preț piperat(nu am apucat să scriu despre el, sper că în curând).

7. Show your best drugstore dupe(s)!!
 Nici aici nu am ce să spun pe moment, dar dacă îmi vine în minte revin :)

8. Drugstore product that isn’t worth the hype?
Tot MAC, sorry dar chiar nu mă pot abține să nu o zic de câte ori am ocazia.

Nu pot să nu dau tagul mai departe deci : Alina de My chic lifestyle și Irina de la Oglinda, oglinjoara you are next....vă aștept si pe restul fie că aveți blog, fie că nu....
:)

Prima comandă Melkior, impresii și swatch

   Imi doresc de ceva timp o paleta magnetica,m-am uitat mult pe internet si initial m-am gandit sa imi comand de pe Cosmetic Style(mi se pareau foarte dragute cu ambalajul inflorat)  in ideea sa imi desfac din palete preferate fardurile cele mai des folosite. 
Ulterior m-am razgandit si mi-am comandat paleta de la Melkior si daca tot mi-am comandat paleta m-am gandit sa incerc si fardurile care au niste nuante superbe. 
Pozele de pe situl lor au acuratete foarte mare, fardurile arata in realitate exact ca pe sit.




Paleta este din carton tare , la prima vedere pare destul de rezistentă e și adevărat că încă nu am luat-o cu mine și stă cuminte în baie , pentru a fi utilizată în fiecare dimineață.Îmi place foarte mult că partea de sus este transparentă și pot să văd fardurile, care par puse în ramă. Paleta are loc pentru 24 de farduri, dar nu îmi fac probleme cu siguranță o voi umple repede cu culorile preferate.


Pentru început am ales șase, toate din gama mată, m-am gândit că am suficiente sidefate dar mate am foarte puține.



Fiecare fard vine ambalat individual și are 3, 2 grame cu valabilitate de 6 luni de la deschidere. Asta cu valabilitatea mi se pare cam ciudat, mă uit la paleta de la Sleek și scrie 12 luni și Melkior la farduri doar 6 luni. Mă machiez zilnic dar în atât de puțin timp nu cred că ajung să consum nici măcar un sfert.

Nuanțele sunt alese în funcție de ce mi-a plăcut cel mai mult, aș alege pe primul loc lilith și read leaf deoarece îmi plac toate fardurile roșiatice.



Alien este un fard de un verde superb, este închs dar nu am avut până acum așa o nuanță în nicio paletă.



Citronelle l-am ales pentru că mi se părea din poză că seamăna puțin cu nuanța forest de la Avon(aceea era sidefată, dar aici mă refer la nuanță), așa mi se părea cel puțin din poza de prezentare de pe site. Cu toate că nu seamănă,  totuși îmi place.



Soft skin mi s-a părut til pentru zona ochilor, nu este alb cum poate părea în poze ci un crem foarte deschis. Black velvet,mi se pare ideal ca și înlocuitor de tuș, conturarea ochilor.
Per ansamblu nuanțele îmi plac foarte mult,sunt destul de pigmentate în pozele de mai sus la swatchnu am folosit primer, poate de aceea par mai sterse.Culori devin tot mai intense cu cât se aplică mai multe straturi. Fardurile sunt ușor prăfoase dar cam așa sunt toate fardurile pe care le-am avut până acum.Acum că mă uit pe site m-am mai gândit să îmi comand din fardurile noi apărute(tot mate):deep space mi-a atras în mod deosebit atenția și ethereal.

Etichete: ,

Pila electronica Scholl Velvet Smooth prima impresie

    Relaxare de seara..o baie ferbinte, o revista si o seara de pedichiura spa acasa cu Scholl Romania si BUZZStore
Ce imi place la pila electronica, pai e simplu..usurinta de utilizare, desi la prima vedere aparatul pare mare si inconfortabil de utilizat. Are o treapta 0 cand este inchis si 1 cand este pornit. Pentru ca a fost sezonul cizmelor si eu port fara toc, am observat ca pielea calcaielor s-a ingrosat asa ca acolo am incercat pila .


Nu am simtito deloc (si ma asteptam sa ma gadile terbil) pielea a ramas fina la atingere. Dupa terminarea procesului am aplicat serul intens hidratant care miroase foarte frumos (voi face si un review separat acestui produs) si pedichiura spa este gata..pe termen lung sa vedem daca ne inpacam la fel de bine.