joi, 2 aprilie 2015

Favoritele lunii martie

    Este prima lună când introduc acest gen de postare, mai ales că a fost cerută și m-am gândit că de ce nu. Schimb destul de des produsele pe care le folosesc, câteodată chiar lunar așa ca să nu rămâneți suprinse că în fiecare lună pot băga sau scoate unele produse.

Produse pentru îngijirea tenului


De ceva timp sunt cucerită de acest produs Garnier, îl folosesc zi de zi și nu cred că voi renunța prea curând la el.Tentată am fost să îmi cumpăr altceva, dar m-am abținut în ideea că trebuie să îl termin pe acesta și să văd ce mai am disponibil.Despre Ivatherm știți că sunt fan,plănuiesc să încerc ceva de la Garnier dar după ce termin ce mai am în recipient.
Produsele de îngrijire dimineața și seara sunt aceași de ceva timp:dimineața după ce îmi curăț fața aplic serul de la Farmec iar seara după serul Ivatherm folosesc alternând o seara Weleda o seară ulei de jojoba, și tenul meu este fericit.Pe lângă asta aplic la fiecare două zile măști de ten.

Produse pentru machiaj


      Îmi place să port pe cât se poate un machiaj minimalist, pentru asta șase produse sunt suficiente:bb cream Skin Food, pudră ELF,rimel Teez,tuș Farmasi , fard de obraz Astor și un luciu de buze .În cinci minute sunt gata să ies pe ușă, deși am și zile în care folosesc mai multe acestea rămân de bază pentru mine.

Produse pentru îngrijirea părului


Tot produsele Garnier sunt vedete, destul de recent am introdus în rutina de îngrijire șamponul și balsamul și mi se par bune, pentru moment rămân la ele.Uleiul de la Kativa este preferatul meu de câteva luni bune și mai îmi ajunge ceva timp.

Produse pentru îngrijirea corpului



Aici vreau să pun doar geluri de duș, sunt obsedată de ele cât mai multe și cu mirosuri cât mai atrăgătoare. Ziaja și B.U are the best.
Și cam atât pentru luna martie....:)