marți, 10 iunie 2014

InstaLife # 23

Revin şi eu cu Instalife abi azi, marţi...recunosc că am avut un weekend prelungit cu relaxare.Mai am două săptămâni până la concediu , deja nu mai am răbdare să zboare timpul mai repede.
Nici o săptămână fără răsfăţ , Choco Zebra atât am tot văzut reclamă că a trebuit să îl încerc, nu pot spune că nu mi-a plăcut...dar nici că mi se pare foarte grozavă. Mie nu îmi place îngheţata de vanilie, am încercat să fac o concesie şi mă aşteptam să aibă mai multă ciocolată, oricum nu am rămas impresionată, dar măcar mi-am facut pofta. După un tur pe la Lidl în săptămâna Deluxe am achiziţionat una alta, printre care şi fudge. Mai dulce decât diabetul, dar mi-a plăcut foarte mult, sigur o să mai cumpăr..dar mai rar . Ador Milk Break , mi se pare foarte gustos şi vine în pachet de patru mă abţin cu greu să mă opresc numai la una. Dulciurile sunt boala mea cea mare. Am intrat în a doua săptămână în care mă abţin de la carne, am ajuns să reduc carnea la o dată pe săptămână sinceră să fiu nici nu îmi lipseşte. Am în frigider şuncă presată, mă uit la ea şi închid frigiderul, asa că 1-0 pentru mine. Şi cu Cola am reuşit să o las mai moale, beau o dată pe săptămână şi am descoperit că până la urmă mie nu Cola îmi trebuie ci acidulat ..asş că acum când merg la magazin cumpăr o sticlă de apă minerală.
Bunătăţile de sezon, după o tură de pedalat 10 km prind foarte bine e adevărat că nu ţin de foame ,dar sunt sănătoase.
 Pe geam(pentru că nu am balcon, din păcate) am o mini grădină care cuprinde atât plante aromate cât şi flori. Ultima achiziţie este Passiflora aka Floarea pasiunii, când am cumparat-o a fost strânsă pe un trepied, eu am desfăcut-o şi întins-o pe geam să facă umbră. Am citit că nu îi place, întradevăr la început era înflorită şi i-au picat florile dar şi-a revenit şi a inflorit.Am citit că face şi fructe, chiar aştept cu nerăbdare.
O săptămână cât mai uşoară să aveţi.

Etichete: