vineri, 28 august 2015

Flormar news: Full Color nail enamel

În urmă cu câteva zile am văzut pe pagina de Facebook a celor de la Flormar lansarea unei noi game de oje, culori încântătoare vibrante și astăzi am aflat și eu mai multe despre acesta și m-am gândit să vă împărtășesc și vouă.
Indiferent de anotimp sau perioada zilei manichiura trebuie să fie impecabilă și neapărat să ai în trusă câteva culori pentru a-ți completa ținuta pentru eveniment sau după starea ta de spirit. Pentru a avea manichiura care te reprezintă Flormar îți pune la dispoziție toate produsele de care ai nevoie pentru a realiza o manichiură perfectă.



Aflați mai multe »

Etichete: ,

REN Glow and Go! Kit și prima impresie sit feelunique.com

     Mi-am dorit de ceva timp să încerc produsele brandului REN (de când am citit la Coltul Cameliei despre ei), dar am tot amânat cu gândul că am prea multe produse desfăcute și nu are rost să investesc în ceva asemănător, dar curiozitatea nu mi-a dat pace și acum mai bine de o lună le-am achiziționat. 
Una din temerile mele a fost că va trebui să merg la poșta vamală să ridic micuțul colet spre norocul meu acesta a venit la poșta de cartier , dacă îmi aduc aminte foarte reped, parcă șapte zile de la plata comenzii așa că sunt foarte mulțumită de acest site și cu siguranță voi mai cumpăra de le ai.Transportul este gratuit la comenzi de peste 10 lire, ceea ce mi se pare o sumă minimă rezonabilă..iar dacă cheltuiți peste o anumită sumă(parcă 28 de lire) puteți să vă alegeți și mostre la finalul comenzii.



Aflați mai multe »

Etichete: , ,