miercuri, 11 februarie 2015

Elmiplant SKIN MOISTURE CC cream

   Nu sunt cel mai  mare fan al acestui  brand deși au multe produse parcă niciodată nu m-au tentat, asta până au scos un podus pe care mi l-am dorit neapărat. Deși cu un preț foarte bun și cu multe review-uri pozitive, am reușit să mă abțin să nu îl cumpăr, dar când l-am primit cadou (a trebuit neapărat să îl desfac deși mai aveam alt produs defăcut).
Încercasem câteva mostre și mi se părea grozav, așa că atunci când l-am primit full size mă așteptam să devenim prieteni nedespărțiți.

  Ce promite:
-uniformizarea nuanței pielii, păstrând un ten radiant pe parcursul întregii zile
-acoperă imperfecțiuni precum:acneea, pete, semnele oboselii și ridurile fine
-iluminează tenul
-oferă hidratare imediată cu o durată de 24 de ore cu extract de gutui 100 % și Hydronutrient 24H
-pătrunde rapid în piele datorită formulei lejere în timp ce conferă o acoperire optimă
-protejează tenul de razele UV și de îmbătrânire cu SPF 20




Nu conține:parabeni, parafine
Cantitate:30 ml
Preț:undeva la 15 ron depinde de magazin
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului 

Nuanța este cea mai deschisă și mi se potrivește perfect chiar dacă la început mi-a fost puțin teamă. Ca și compoziție mi se pare cremos, ușor de întins atât cu accesorii gen pensulă sau burete, dar și cu degetele. Are un miros suportabil nu foarte plăcut, dar nu mă deranjează prea mult.
Prima impresie asupra CC creamului și aici mă refer la prima aplicare a fost una bună, asta pentru că atunci nu aveam prea multe urme de acnee (ulterior am început să iau medicamente care a provocat o acnee mai severă și automat pete pe care între timp le-am tratat și au dispărut), acoperirea mi se pare medie.
 Când au început problemele  mi-am dat seama că acest produs nu îmi acoperă zonele problemă așa cum aveam eu nevoie. În locurile în care am urme de acnee cu cât aplic mai multe straturi pentru a avea un strat uniform cu atât zona se vede mai închisă ceea ce nu îmi place deloc. 
Încă mai am produsul și îl folosesc doar în perioadele în care nu am problema mai sus menționată.Nu aș putea totuși spune că nu îl voi reachiziționa pentru că mi se pare destul de bun.

Voi l-ați încercat? Cum vi s-a părut?