joi, 22 mai 2014

Kativa Macadamia Hydratating Oil

  Desi folosesc produse destinate parului uscat si deshidratat am observat ca, am aceasi gama de sampon si balsam ,dar nu par sa imi hidrateze destul si varfurile arata urata.
Asa ca astazi am decis sa va povestesc despre ultimul produs intrat in rutina mea de ingrijire a parului  si anume : uleiul de par un  produs Kativa, un brand pe care il incerc pentru prima data.
Ce promite:
-revitalizeaza si hidrateaza firul de par
- vitalizeaza atat firul de par cat si scalpul
-hraneste fibra capilara fara a incarca parul
-datorita compozitiei sale speciale netezeste si catifeleaza firul de par
-creaza un fir protector care sigileaza cuticula
Mod de utilizare:
-se aplica pe parul umed si curat
Nu contine:sare si sulfati
Catitate: 60 ml
Valabilitate: 6 luni de la deschiderea ambalajului
Pret:73 ron , poate fi achizitionat de AICI
Parerea mea:
Fiind primul produs de la ei am fost foarte curioasa , mai ales ca am mai incercat un produs de acest gen de la Garnier. 
Compozitia produsului este usor uleioasa si are un parfum placut, 3-4 picaturi de produs sunt suficiente pentru un par mediu, eu am incercat si am pus si mai mult asta din curiozitate sa vad daca parul meu se va pleosti dar nu a fost asa. Pe scalp inca nu am incercat, parca imi este putin teama mai ales ca am un par cu tendinta de ingrasare.
 Netezeste firele de par, fara a le incarca si desi am incercat in mai multe combinatii de sampoane si balsamuri chiar se inpaca cu toate.
 Daca va tenteaza acest ulei dar va doriti gama completa, mai puteti achizitiona de pe magazinul online Ever Beauty.ro si:
Samponul Profesional Kativa cu ulei de macadamia

 Balsamul   Profesional Kativa cu ulei de macadamia

Tratament   Profesional Kativa cu ulei de macadamia

Etichete: , , , , ,