joi, 7 aprilie 2016

Siropurile Yo se alătură trendului internațional pe 2016 de CRAFT COKTAILS: obiceiul de consum de cocktail acasă


Siropurile de fructe YO se aliniază tendințelor internaționale pe 2016 și aduc în România conceptul de CRAFT COKTAILS: obiceiul de consum de cocktailuri și acasă, nu doar la petreceri, în cluburi și baruri.
Încă de câțiva ani, comportamentul consumatorului de cocktailuri alcoolice sau non alcoolice, precum și a mixurilor simple (de exemplu, limonada cu sirop și fructe) cunoaște o traversare din zona eminamente de horeca către un obicei de consum acasă. Față de anul 2011, anul trecut Google Trends a remarcat o creștere a căutărilor de peste 284% a cuvintelor cheie pentru prepararea mixurilor de cocktailuri. Creșterea a vizat în special ustensilele, cum ar fi articolele din sticlă, decorațiunile personalizate și ingredientele pentru prepararea acestora. În ultimii trei ani, termenii ,,bitter” și ,,sirop simplu” au crescut cu 62%, respectiv 23%. În România, doar în acest an s-au înregistrat peste 368.000 de căutări pentru termenul ,,cocktail”.
Aflați mai multe »

Alege demachierea simplă şi delicată de la NIVEA, pentru orice tip de ten

Încă ţi se întâmplă să sari peste pasul esenţial către un ten frumos? Da, ştim, e mai simplu să îţi aşterni capul direct pe pernă seara, atunci când oboseala îşi spune cuvântul, însă nu este şi sănătos pentru frumuseţea tenului tău. Transformă misiunea imposibilă a demachierii într-una posibilă şi extrem de rapidă cu Apa micelară delicată 3în1 de la NIVEA!  
Aflați mai multe »

Sephora Bubble Mask Detoxifying & Oxygenating

    În ultimul timp am văzut că s-a lansat un nou trend în materie de măști  și anume cele de tip bubble, care sunt foarte răspândite mai ales în țările asiatice . La noi vezi destul de rar de cumpărat o astfel de mască, dar Sephora are și eu am achiziționat-o acum mai bine de jumătate de an dar încă nu am scris despre ea pentru că am uitat(asta se întâmplă când ai prea multe măști).Când am achiziționat-o nu am fost tentată să o testez și așa a stat pe raft ceva timp până am făcut ordine și am găsit-o nedesfăcută în cutie, mi-a părut rău de ea așa că de atunci o folosesc constant.



Aflați mai multe »

Etichete: