marți, 21 aprilie 2015

Pandora vs Soufeel ...

  Deși am o brățară de la Pandora de aproape doi ani și sunt mare fan, atunci când am văzut Soufeel mi-a trebuit și a ajuns să fie a mea destul de recent, dar puteti vedea mai multe poze AICI.


 Am decis să scriu această postare comparativă  pentru că unele dintre voi sunteți curioase să vedeți care din cele două merită achiziționată .


  În primul rând încep cu Pandora preț 259 ron, nu au magazin online deci puteți achiziționa doar de la standurile lor. Mie mi se pare un mare minus pentru ei, degeaba au site cu preț dacă acel site nu poate vinde.


Aspectul, după cum se vede și din imagine Pandora are două "filete" dacă s-ar putea numi așa, pe care se pot pune atât clipsuri care să oprească charmurile să se plimbe pe brățară dar și charmuri cu sistem de înșurubare. Eu am clipsuri care se aplică, fără ele acele filete arată inestetic(părerea mea).
Prețul unui clips 100 ron, cel mai ieftin model, nu sunt foarte multe,cel puțin nu la stand.
Cel mai ieftin charm, dacă îmi aduc bine aminte este 59 ron unele au prețul acesta, unele ajung la acest preț când sunt la ofertă.Periodic bagă și oferte de genul brățară  plus un charm la 299 ron( ceva de genul).

Soufeel este mai prietenos la preț o brățară costa 29,95 euro , o diferență destul de mare .


Aici este prima diferență, nu are acele "filete", dar dacă  comandați un clips primiți și un cauciu care se pune pe brățară (clipsul vine peste cauciuc), problemă rezolvată. 
Prețul unui clips cel mai ieftin este 15,95 euro poate diferența nu pare prea mare, dar dacă achziționezi doi faci ceva economie.
Cel mai ieftin charm este 3 euro la reducere, dar tot timpul sunt reduceri și nu există să nu găsești ceva ce să nu îți placă.


Sistem de prindere asemănător doar brandul diferă, sistemul este foarte sigur dacă vreți totuși un plus de siguranță există de cumpărat eu încă nu am la nici una din cele două brățări.
Ambele branduri au atât brățările cât și charmurile din argint de 925 care apare pe fiecare accesoriu în parte (pe unele mai vizibil, pe altele mai puțin vizibil)
Sper că această postare vă este de ajutor.

Etichete: ,