vineri, 24 ianuarie 2014

Shopping ideas from sammydress.com

     Shopping-ul pe internet, direct din faţa calculatorului, pe fotoliul comod de acasă, se poate rapid şi câteodată la preţuri mai bune decât dacă colinzi magazinele.
    Eu am pâţit de multe ori ca, atunci când merg la shopping, pe lângă aglomerare să nu găsesc nimic ce să îmi placă. Din această cauză de ceva timp, îmi cumpăr haine online asta deoarece îmi ştiu mărimea destul de bine şi încă nu am dat greş.
Astăzi vă povestesc despre un magazin despre care recent am văzut multe postări aşa că am decis şi eu să văd cam care este situaţia, este vorba despre: sammydress.com.
În momentul de faţă au reduceri foarte mari de până la 90% la unele produse, de unde am ales câteva lucruri care îmi plac.




Anul acesta am trei nunţi, aşa că primele articole asupra cărora m-am oprit au fost rochiile.




Oricât de multe trench-uri aş avea, niciodată nu vor fi suficiente, cred că nici dacă nu aş avea loc în dulap de ele nu ar fi destule. Momentan am aproximativ 15, dar prea puţine zic eu.
Cam atât la partea de reduceri m-a atras, aşa că am trecut la Black &white, unde sunt nişte rochii superbe , preţurile sunt foarte bune.




Pe lângă îmbrăcăminte, pe acest site mai puteţi găsi şi: rochii de mireasă, încălţăminte, accesorii. Depinde  ce căutaţi, şi de bugetul alocat.
Pentru a vedea mai multe produse puteţi vizualiza aici



Etichete: , , ,