joi, 8 octombrie 2015

Am incercat Avon Planet Spa Heavenly Hydration

  Buna dimineata, astazi continui seria produselor de ingrijirire a parului si vreau sa va povestesc despre doua produse de la brandul Avon
Recunosc ca nu prea sunt fan al brandului, dar gama Planet Spa chiar imi place si imi achizitionez de cate ori am ocazia, mai ales ca nu am fost niciodata dezamagita de alegerile facute.



Povestea mea cu cele doua produse a inceput intr-o zi cand , dupa ce m-am spalat pe cap am intins mana dupa uleiul meu de par obisnuit si am observat ca nu mai am nimic in sticluta asa ca am inceput sa caut review-uri cu ce sa imi cumpar. Nu aveam un buget prea mare la momentul respectiv asa ca am decis sa incerc ulei tratament pentru par, mai ales ca descrierea lui suna promitator.



Ce promite:
  •  contribuie la hranirea in profunzime a parului, datorita extractelor de masline, bogate in vitaminele A si C
  • lasa parul moale si matasos, mai suplu si mai elastic
  • inbunatateste textura 
Modalitate de utilizare:
Este recomandat sa incalziti uleiul inainte de al aplica pe par, eu il frec in palma si il aplic si mi se pare destul de bine, am incercat o singura data fara sa il incalzesc si am aplicat prea mult, rezultatul fiind un par inbacsit.
Pret:13 ron
Cantitate:60ml
Produsul vine intr-o sticluta micuta, cu un sistem de dozare destul de practic iar compozitia este usor uleioasa si necesita spalarea mainilor cu sapun si apa(doar cu apa nu este suficient). Mirosul este unul foarte placuta care persista prima zi de la utilizare dupa care dispare. Ca si dozare aproximativ cinci picaturi ajung pentru un par de lungime medie, ceea ce il face un produs destul de economic si cred ca mai am luni bune pana ajung la fundul recipientului. 
Pentru un par care este uscat la varfuri  acest ulei hraneste si il face sa para mai sanatos,lasandul moale la atingere si cu un luciu placut. Pentru ca am inceput sa folosesc acest produs din vara, pot spune ca imi place si ca, cu siguranta dupa ce il termin il voi reachizitiona.



   Si daca tot am comandat uleiul, am zis sa incerc si masca de par , mai ales ca are o cantitate generoasa am zis ca de ce nu, cu toate ca dupa ce am cumparat-o m-am gandit ca parca nu am nevoie de ea. 
Radeti de mine, dar cand vad ca trebuie sa stau cu o masca 15 minute in par ma apuca groaza. Ciudat este ca pe fata as sta toata ziua cu masti dar la par nu am rabdare. Cand eram in liceu tin minte ca stateam cu masti si toata ziua dar acum nu imi mai place.

Pana la urma daca tot am achizitionat-o am zis ca hai sa o folosesc, poate ma cucereste iremediabil.


Ce promite:



  • masca intens hidratanta, potrivita tuturor tipurilor de par
  • uleiul de masline si extractul de frunze de maslin hranesc si protejeaza parul, sunt antioxidanti si reduc efectele nocive ale poluarii asupra parului
  • contine si pantenol, cu importante efecte benefice si filtru UV.
  • parul capata o stralucire naturala si un aspect moale si sanatos
Modalitate de utilizare:
Se aplica pe parul curat si umed imediat dupa spalare si se lase sa actioneze intre 10 si 15 minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta.
Pret:19 ron
Cantitate:200ml



Compozitia mastii este destul de groasa asa ca masca nu curge deloc si se poate sta cu ea in cap si face treburi casnice fara nici o problema. Mirosul se aseamana foarte mult cu uleiul, cu o singura diferenta : dupa clatire dispare.Imi place ca imi lasa parul hidratat si usor de pieptanat.
In concluzie cele doua produse din gama  Heavenly Hydration chiar isi merita banii, pentru ca fac ceea ce promit.

Voi le-ati incercat?

Ce parere aveti?

Etichete: , ,

Beauty news:Nivea a lansat crema pentru barbatii din viata noastra

Da, chiar şi bărbaţii au nevoie de hidratare. Doar că nu le place s-o recunoască. Aşa că am creat NIVEA MEN Creme, prima cremă masculină din cap până-n picioare! 
Ideală pentru bărbaţi şi cele mai importante unelte ale lor:mâini, faţă şi corp
La exterior, cutia cu aspect masculin e un accesoriu util şi cool, pe care poţi să-l scoţi din buzunar fără să facă prietenii mişto de tine. Şi încă un bonus: mecanismul de deschidere cu filet, în care poţi să ai încredere că se deschide atunci când vrei şi că rămâne închis atunci când îl închizi.

La interior, o cremă adevărată: gata să îngrijească pielea bărbaţilor de pe mâini, faţă sau corp. Miros pur masculin. Textură uşoară - hidratează eficient şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă.



Fii ingenios până la capăt! Află cum să-ţi faci viaţa mai uşoară cu NIVEA MEN Creme. 


Preţ recomandat NIVEA MEN Crème:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

Etichete: ,