vineri, 17 ianuarie 2014

Pureness 100 Collagen Mask Sheet

     Produse asiatice? Sună tentant nu-i aşa? 
Nu sunt la prima experienţă în a încerca ceva asiatic, dar trebuie să recunosc că mi se par atrăgătoare toate produsele de la ei. În urmă cu aproape două luni cei de la Tony Moly şi-au deschis magazin online şi la noi, tentant dacă mă gândesc că preţul este mai bun la ei decât la cei care comercializează diferite branduri asiatice.
    În magazinul online sunt mai multe măşti de tip SHEET  eu am ales-o pe aceasta cu colagen. Cu timpul vreau să le încerc pe toate.
  Motivul principal pentru care am început  să caut produse cu colagen este că, mai este puţin şi împlinesc 30 de ani şi oricât de terifiant mi se pare acest lucru vreau să îmi pegatesc tenul din timp să facă faţă cât mai bine trecerii timpului.
 Mi-a trebuit totuşi ceva timp până să o folosesc, mi se părea prea draguţ ambalajul şi am tot amânat până când am zis că este timpul.

Ce face :

-îmbunătăţeşte elasticitatea pielii
-îngrijeşte tenul problematic
-hidratează

Nu conţine:

-parabeni
-talc
-benzophenone
-triethanolamine
-pigmenti artificial


    Am folosit masca după ce în prealabil am folosit o mască cu ghimbir, home made. Nu ştiu dacă aţi încercat o astfel de mască , dar ea pişcă foarte tare  şi după ce o curăţ de pe faţă tenul rămâne deshidratat în unele locuri uscat. 



Am desfăcut ambalajul şi înăutru se află această mască, care se mulează perfect pe faţă. Ea este  concentrată, mi-a calmat instant pielea .Această mască trebuie ţinută 20-30 de minute, după care se dă jos. 

    Pielea a rămas hidratată, esenţa accea nu se clăteşte ci se lasă să intre în piele, iar faţa nu rămâne lipicioasă.
Merită încercată fiecare în parte pentru a vedea care vi se potriveşte, eu am decis să o reachiziţionez pentru a o utiliza o dată pe săptămână. 

Etichete: , , , ,