luni, 4 august 2014

E.L.F. Clarifying Pressed Powder Ivory

 Pentru că de ceva timp nu am mai povestit despre produse de machiaj, m-am gândit că astăzi este ziua perfectă să vă vorbesc despre pudră.
  Pudra este un produs care nu lipseşte niciodată din trusa mea de machiaj, o folosesc de obicei singură sau deasupra fondului de ten de aceea trebuie să se potrivească perfect. De multe ori datorită pudrei am reuşit să folosesc fonduri de ten care erau mai închise decât tenul meu, de aceea până în momentul de faţă am fost mereu în căutarea pudrei perfecte. Mulţi ani am fost fan Clinique, mi se părea cel mai bun încercat de până acum, dar într-una din comenzile de la Iherb mi-a atras atenţia o pudră de la ELF care era dedicată tenului cu probleme. 



De la ei am încercat puţine produse , unele mi-au plăcut , altele nu ca orice brand existent nu pot produce numai produse care să se potrivească tuturor persoanelor.
De ales nuanţa a fost uşor, cea mai deschisă dintre toate...acesta este ghidul meu atât la pudră cât şi la fondul de ten, preţul produsului mai mult decât atrăgător 1,99 $ cu gândul că la preţul acesta şi dacă nu îmi place nu o să îmi pară rău.


Ce promite:
-absoarbe excesul de sebum
-ajută la tratarea şi prevenirea acneei
-ajută pielea să arate proaspată şi sănătoasă 



Părerea mea:
 Îmi place atât de mult această pudră încât cu siguranţă o voi reachiziţiona, este puţin prafoasă dar nu mă deranjează . Pudra trebuie reaplicată cam de 2-3 ori la zece ore cam aşa, dar absoarbe bine excesul de sebum. Nu mi-a produs iritaţii, exfolierea a pielii sau usturime deşi pe ambalaj scrie că se poate întâmpla. Pudra vine însoţită de un burete pentru aplicare, dar eu prefer să folosesc pensula .Acest produs mi-a redeschis curiozitatea pentru produsele ELF şi chiar mă gândesc să mai achiziţionez câteva produse, tot de pe Iherb. com ştiu că la noi se comercializează dar e mai scump.


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , , ,

InstaLife # 31

Hey glam girls....am ajuns şi în luna august,a zburat timpul şi ţin să vă anunţ că de vineri sunt plecată în concediu până pe 18.08, când mă întorc la lucru şi probabil atunci va fi şi prima postare şi anume Insta colectiv cu poze din concediu aferente, oricum abia aştept.


Săptămâna trecută a zburat pentru mine, luni am fost la lucru pentru că marţi m-am internat în spital pentru o mică intervenţie chirugicală, să nu mă plictisesc mi-am găsit ceva de făcut am citit . A doua zi mi-au dat drumul acasă, dar am stat încă o zi ..m-am întors la lucru abia joi cu toate că am fost în concediu medical, dar prea mult de lucru. Acum  trebuie să aştept 14 zile până să mă duc la control, abia aştept să scap.




Miercuri mi-am petrecut ziua în pat, unde m-am uitat pe tabletă şi am mâncat chipsuri de la Lidl, au fost bune dar nu aşa de iuţi cum m-am aşteptat.


Ultima achiziţie de la lucru, un nou aparat cu cafea boabe ....e bună cafeaua, dar not a big fan so...am băut odată şi am abandonat pentru zilele în care mă voi simţi prea obosită şi în căutare de energie.


Am început să testez Uleiul hidratant de la Farmec, îmi doresc de când a apărut ceva din gama nouă aşa că atunci când a ajuns l-am şi pus la treabă. Îmi place foarte mult mirosul, intră foarte repede în păr aştept să văd ce rezultate va avea.


Amintiri din copilărie..chiar are gustul ca atunci, merită să încercaţi.
 


Răsfăţ de weekend, paste cu creveţi deşi vroiam cu midii dar soţul meu nu suportă să le vadă ...


    Am făcut şi un pic shopping, deşi recunosc că nu am avut timp să studiez pe îndelete tot ce era, am fost la Terranova unde am achiziţionat două rochii şi o pereche de pantaloni scurţi, au reduceri până la 70% ...
Şi perechea de sandale pe care am pus ochi de ceva timp, joase comode şi la jumătate de preţ de la CCC...am văzut şi ceva poşete dar merg să mă mai uit săptămâna aceasta. Nu am apucat din păcate să intru în Sephora, dar urmează....


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram