luni, 9 februarie 2015

"Creativitatea vine din interior" o campanie umanitară Cosmobeauty și label.m



Unul dintre brandurile participante la Cosmobeauty de anul acesta și anume label.m vine în ajutorul oamenilor nevăzători :
    În cadrul evenimentului vor participa mai mulţi hairstilişti care acceptă provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arăta că talentul, creativitatea nu sunt condiţionate de simţul văzului. Toţi participanţii acestei campanii sunt invitaţi să ajute cu o sumă minimă, iar fondurile obţinute vor fi donate unei organizaţii pentru nevăzători.

 
10 % din vânzările de produse Label.m Romania realizate pe 14 martie în cadrul expoziției vor fi donate cauzei. 


Campania va avea loc la Expoziţia Cosmobeauty ce se va desfăşura în 13-15 martie la Sala Polivalentă. 
Cei interesaţi să facă parte din acest proiect umanitar sunt rugaţi să ne contacteze la nr. 0726 244 453.

Etichete: ,

Lioele Pore Opening Massage Gel

   Pentru că sunt foarte atrasă de brandurile asiatice am fost foarte încântată atunci când, începând cu anul trecut,cei anul trecut cei de la Makeup Shop au început să comercializeze brandul Lioele. 
Cu toate acestea am așteptat black friday ca să achiziționez câteva produse, unul dintre ele fiind acest gel.
 Sunt o persoană sceptică atunci când vine vorba de produsele care elimină punctele negre, am încercat multe produse unele au dat rezultat altele nu au dat rezultat a depins mult frecvența utilizării. Când am achiziționat acest produs nu citisem nici un review sau comentarii, am știut doar că îmi doresc să îl încerc mai ales că prețul a fost unul foarte bun în mod normal prețul este undeva la 43 lei mie mi se pare destul de mult pentru cei 25 de ml.



Gelul are o textură ușoară și deși vine în ambalaj de 25 de ml și poate vi se pare puțin,acest produs este foarte spornic fiind necesar o cantitate foarte mică de fiecare dată.
Preț:43 ron
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului
Modalitate de utilizare:
Se aplică o cantitate mică pe zona dorită și se masează 1-2 minute după care se curăță cu o dischetă demachiantă  sau cu apă călduță. 
Ingrediente:PEG-8, Sodium Silicoaluminate, Glycerin, Butylene Glycol, Ceteareth-20, Honey Extract, Caffeine, Black Strap Powder, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Water, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance (Parfum)

Când am desfăcut prima dată să văd cum arată mi s-a părut ciudată compoziția și mi-a fost puțin teamă să o aplic crezând că va fi greu de îndepărtat, dar nu a fost deloc așa. 
Cum procedez eu: mă spăl pe față cu cleanserul obișnuit și cu apă caldă (suportabil de caldă nu fierbinte ) după care folosesc o cantitate foarte mică de produs (cât un bob de mazăre este suficient) care se masează, efectul fiind unul de încălzire. 
Produsul are un miros foarte plăcut ca și floarea de lămâiță (părerea mea) și este foarte ușor de îndepărtat , nu lasă reziduri și nu usucă deloc pielea.La mine zona problemă cu cele mai multe puncte negre este nasul și zona nasului mai bine spus zona T 
Efectele utilizării se văd de la prima utilizare, punctele negre parcă dispar prin minune pentru câteva zile cel puțin.Cu toate acestea trebuie să vă avertizez că acest produs curăță doar suprafața problemă nu și problema în profunzime .
Cu siguranță voi reachiziționa acest produs și am mai văzut încă unul care are efect împotiva punctelor negre.