duminică, 13 septembrie 2015

Gust și savoare cu Magiunul de prune Topoloveni

   Hello happy people, se pare că devin harnică în weekend și încep să scriu postări mai cu spor decât în timpul săptămânii , nici nu se poate altfel mai ales că mă delectez cu muzică bună și cu o porție de clătite cu Magiun de prune de Topoloveni.
    Încă de prima dată când l-am încercat mi s-a părut delicios, chiar mai bun decât îl face mama (bine că mama nu prea umblă pe internet că altfel ar fi vai de mine dacă află), mai ales că ea îl face prea dulce deoarece adaugă zahăr în timp ce magiunul de Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.
Datorită faptului că nu conține zahăr adăugat acest produs a fost recomandat inclusiv persoanelor care suferă de diabet zaharat.
Pentru că sunt mare amatoare de dulce prefer să înlocuiesc ciocolata cu o felie de pâine cu magiun sau cu un "sandwich"compus din doi biscuiți cu magiun la mijloc.
Este un desert sățios sau chiar un mic dejun sățios, în cazul în care nu sunteți cea mai matinală persoană din lume (așa ca mine)care prefer să dorm jumătate de oră în plus decât să îmi fac ceva la micul dejun.




Magiunul de prune Topoloveni,  produs de SONIMPEX  TOPOLOVENI a fost premiat cu o Stea de Aur la Great Taste Awards 2015, competiție organizată în Marea Britanie. Sonimpex Topoloveni demonstrează , din nou, că  produsul MAGIUN din PRUNE TOPOLOVENI, este un aliment funcțional, cu o înaltă calitate nutrițională, anul acesta fiind verificat de un juriu alcătuit din 450 de specialişti.

Opera Națională București organizează în perioada 19 - 22 august a.c. cea de-a treia ediție a Concursului Internațional de Canto ,,Le Grand Prix de l’Opéra”, competiţie acreditată de Federația Mondială a Concursurilor Internaționale de Muzică și care are drept obiective descoperirea și promovarea tinerelor talente din țară și din străinătate, atragerea acestora către Opera Națională București şi promovarea imaginii instituţiei pe plan internaţional, în contextul potenţării valorilor naţionale.

Sonimpex Topoloveni a fost întotdeauna onorat să fie partenerul evenimentelor care reprezintă România culturală, tradiţională. Am prezentat peste tot în lume valorile României. Magiunul de prune Topoloveni, produs de noi, Sonimpex Topoloveni, este exponentul gastronomiei tradiţionale, ca parte a culturii româneşti. Am dorit întotdeauna să ne identificăm,  în globalizarea mondială, ca popor cu un stat bine definit. Existenţa reţetei autentice , unice şi tradiţionale cu o vechime de 101 ani ne-a ajutat să atingem obiectivul promovării României în America, Europa, Rusia, China. Acum, când tineri concurenţi din 49 de ţări vin în România, să descopere cultura şi tradiţia poporului nostru, vor descoperi şi Magiunul de prune Topoloveni ca parte a istoriei gastronomice autentice şi unice româneşti. Magiunul de prune Topoloveni, un produs românesc învingător în competiţiile internaţionale de gust şi calitate- Internaţional Taste and Quality Institute Bruxelles, Great Taste UK- se alătură competiţiei ,,Le Grand Prix de l’Opéra” care îi va premia pe cei mai buni interpreţi din lume şi va promova talentele reale şi autentice.

După patru ani și jumătate suntem SINGURII producători din Romania acreditați de Uniunea Europeană, acreditare obținută fără a crea probleme vreuneia dintre Instituțiile din România. Sonimpex Topoloveni a pus România pe harta produselor cu o înaltă calitate. În Europa sunt aproape 1300 de produse certificate cu Indicaţie Geografică Protejată, Denumire de Origine Protejată sau Specialităţi Tradiţionale Garantate. Din aprilie 2011 România are un singur produs în elita gastronomiei europene: Magiunul de prune Topoloveni produs de Sonimpex Topoloveni.

Toate aceste premii şi certificări internaţionale demonstrează calitatea deosebită a unui aliment funcţional românesc, care respectă  rețeta autentică, de acum 101 ani.(sursa material )

Dacă sunteți tentați să încercați magiunul de prune dar și alte produse acestea se găsesc  atât în magazinul online (http://www.magiun-sonimpex.ro/comanda.php), dar se poate cumpăra și din cele două magazine proprii din Str. C.A. Rosetti, nr. 26, Sector 2, Bucuresti și din Bd. Carol I, nr 57, Sector 2, București.

Etichete: , , , , , , ,