miercuri, 11 noiembrie 2015

SVR Sebiaclear Cremă matifiantă + pori

    Pentru cine are un ten mixt și/sau gras cea mai mare problemă este sebumul.Dacă până acum câteva luni mă confrunatm cu probleme legate de acnee , acum când am scăpat de acea problemă am decis să mă concetrez pe problema sebumului.Am această problemă în zona T și bărbie, cu toate că mai accentuată este fruntea. Folosesc câteva produse speciale pentru îngrijirea zonei, doar că efectele durează puțin și aici mă refer la măștile care absorb sebumul , și două sau trei zile zona lucește dar nu așa tare ca în mod normal după care problema revine. Pe lângă faptul că nu îmi place cum arată cel mai tare mă enervează că îmi mișcă tot machiajul și îl strânge în cutele mele de "încruntare" așa că am decis să caut un produs care să mi se potrivească și să rezolve această problemă măcar pe parcursul zilei când port machiaj.După ce am studiat intens ofertele și promisiunile mai multor produse, am decis să mă opresc la SVR Sebiaclear Cremă matifiantă + pori.



Cum nu am încercat nici un produs de la acest brand, m-am gândit să ii dau o șansă mai ales că promite multe lucruri pe care mi le doresc:

  • Cremă tratament, matifiantă, sebo-reglatatoare și anti-pori dilatați 
  • Porii vor vizibil mai puțin dilatați 
  • Corectează strălucirea datorată sebumului
  • Conferă hidratare, catifelare și matifiere de durată, eficientă 8 ore (teste clinice)
  • Efect blând peeling, fără AHA
  • Bază excelentă de machiaj

Cu un concentrat mare de ingrediente active dermatologice:

- Gluconolactona + acid salicilic - efect purifiant de netezire, reduce imperfecțiunile.
Niacinamida - limitează proliferarea bacteriană și calmează roșeață 
Mat SR 2% - matifiant, sebo-reglator, normalizează secreția de sebum. 
Zaharuri fiziologice - hidratare 72 ore 

Preț:45 ron și poate fi achiziționat de aici
Cantitate:40ml

Este un produs care nu conține parabeni, hipoalergenic și noncometogenic



 După cum se vede din beneficii am început prin a observa schimbările, care sunt temporare, dar rezolvă problema pe care o am pentru câteva ore bune.Produsul vine într-un tub , cu un sistem de dozare optimă pentru a nu irosi mai mult produs decât trebuie.



Are o consistență fluidă non grasă care intră foarte ușor în piele , mirosul este și el foarte plăcut.Îl aplic de obicei dimineața, după rutina ce curățare și tonifiere și îmi place să îl aplic pe toată fața. Nu usucă deloc zonele tenului unde pielea este normală.
Aplic o cantitate cât un bob de mazăre pe toată fața, stau aproximativ 5 minute după care încep să mă machiez ca în mod normal. Pielea este mult mai fină și întradevar ajută la diminuare temporară a porilor. Efectul de matifiere durează puțin peste 8 ore am verificat pe ceas să fiu sigură.
Consider că acest produs a meritat toți banii, având în vedere că face tocmai ceea ce promite chiar dacă are limitele lui nu îmi pare rău ca l-am achiziționat.

Etichete: , ,

EVENIMENT: ”Fii propriul tău MAKE-UP ARTIST” in Timișoara

EVENIMENT: ”Fii propriul tău MAKE-UP ARTIST” 

Organizatori: Teodora Mateoc (Coordonator AVON), Ra Makeup, OSUT Timișoara 
Sponsori: AVON 
Parteneri: Fashoniac.com, ALTFEL (lista este încă deschisă) 
Locația și data: 17 noiembrie a.c., ora 18:00, Universitatea de Vest din Timișoara, (sala va fi comunicată pe pagina evenimentului – click aici
Durata: aproximativ două ore 




Aflați mai multe »

Etichete: ,