marți, 15 iulie 2014

Müller haul sau achiziţii din concediu.....

 Bună dragelor, am revenit cu o mică postare cu ce mi-am mai cumpărat în concediu , asta deoarece nu m-am gândit să o postez în Instalife.
Pentru cine nu ştie Muller dincolo este un magazin gen Dm la noi, plin de bunătăţi..până acum l-am văzut în Germania şi Ungaria, în restul Europei nu am văzut sau nu am fost eu foarte atentă.

Produse pentru ten:


Pentru fetele care mă urmăresc de ceva timp nu este o noutate imaginea de mai sus, nici nu se putea să nu îmi achiziţionez măcar o mască pentru ten
ok ca şi brand m-a făcut curioasă mai ales datorită reclamelor pe care le văd foarte des la televizor, am achiziţionat două din acelaşi produs şi nu îmi pare deloc rău.
Garnier este o mască care o folosesc de ceva timp şi de câte ori am ocazia fie într-un magazin online sau în unul care îmi iese în cale sigur o achiziţionez.
Terra Naturi este un brand făcut pentru magazinul lor, este dacă ţin eu bine minte un produs vegan şi are un preţ foarte bun. La ei produsele naturiste şi cele vegane au preţuri bune, chiar foarte accesibile comparativ cu preţurile de la  noi.


Mi-a stârnit curiozitatea crema de la Schaebens, nu ştiu de ce, dar parcă e deja vu am văzut pe cineva care povestea despre ea ( dedicată tenului cu probleme).
Clearasil nu am avut niciodată aşa că l-am pus în coş, două sortimente diferite să am o comparaţie între cele două. Momentan îl folosesc pe cel albastru deschis, dar mă roade curiozitatea să îl încerc şi pe celălalt, să văd cât o să mă pot abţine.

Produse pentru îngrijirea părului:


Desper Aussie am aflat prima dată de pe Youtube, când l-am văzut pe raft nu am putut rezista şi am ales trei sortimente diferite. Le folosesc pe rând să vâd dacă efectele sunt chiar aşa WOW cum îl lăudau fetele.

Produse pentru îngrijirea corpului:

     Am ales două geluri de duş mai mult pentru că aveau un preţ foarte bun, nu neapărat că aveam nevoie mai ales că mai am câteva desfăcute în baie. Bebe am mai avut , miroase plăcut şi preţ accesibil, iar dudas se găsesc şi la noi deci dacă îmi place pot oricând să îmi cumpăr.

Produse pentru unghii:


Deşi erau o grămadă de standuri cu oje nu m-a tentat nimic, am rămas dezamagită că nu am găsit P2...deşi după câte ţin minte se găseşte doar în DM.Totuşi m-a atras un produs essence care nu se găseşte în gama comercializată la noi.
Voi reveni ulterior cu postări aferente produselor achiziţionate.


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram


Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,