vineri, 21 februarie 2014

Campania de testare ianuarie

  Buna dimineata!
     Pentru ca azi este 21 februarie, si ieri a fost ultima zi in care cei care au primit produse sa testeze trebuiau sa trimita parerea lor depre produse...puteti citi mai jos
1 Max Factor Whipped Creame Fondation by Anyta ( BLOGGER )
Cu siguranţă aţi auzit toate de renumitul fond de ten Whipped Cream de la Max Factor. A fost testat de multe bloggerite până acum, am devenit şi eu curioasă de el şi aşa mi-a fost norocul să am ocazia să îl testez, asta mulţumiă Biancăi (All that beauty things) care mi l-a trimis spre testare.
Ţin să îi mulţumesc pe această cale!
Bianca a dat start pe blogul ei personal, unei campanii de testare unde sunteţi şi voi aşteptate cu mult drag. Nu trebuie să deţineţi un blog sau o pagină, tot ce trebuie să faceţi este să respectaţi anumiţi paşi ceruţi de Bianca. Formularul de înscriere şi informaţiile necesare le găsiţi CHIAR AICI !!!
Whipped Cream Foundation
Ambalaj: borcănel din sticlă, transparent cu un capac de plastic negru având lipită deasupra eticheta cu denumirea produsului şi nuanţa.
Nuanţa: 65 Rose Beige
Cantitate: 18 ml.
Ingrediente: 
Textura: spumoasă, uşoară


Nuante disponibile: 
Miros: poate am eu probleme cu recunoaşterea mirosului :)) dar am simţit un miros foarte, dar foarte foarte foarte asemănător celui de migdale. :D Se simte foarte subtil :) Îmi place foarte mult! 
Promite: matifiere, uniformizare, finisare.
Swatch:

Părerea mea despre acesta: În faţa mea acest fond de ten a câştigat atât puncte roşii cât şi puncte negre. Balanţa totuşi înclină la cele roşii :D.
Puncte roşii fiindcă într-adevăr uniformizează şi finisează tenul, este extrem de uşor şi nu încarcă. Îmi place deasemenea faptul că se întinde foarte uşor şi nu lasă pe ten urme inestetice (ce-i drept eu l-am întins cu un bureţel fiindcă nu îmi place cu să aplic fondul de ten cu degetele, iar cu pensula aş fi făcut risipă de produs zic eu). După ce l-am aplicat,  tenul meu parcă a căpătat luminozitate, nu il simţeam gras ca altădată şi îmi simţeam obrajii fini, catifelaţi. Nuanţa primită este puţin mai deschisă decât tenul meu, dar nu mă deranjează,voi aplica o pudra mai închisă deasupra.
După o oră pe tenul meu (pe frunte mai exact) se simţea la atingere sebumul. Mă aşteptam să am fruntea mată ceva mai mult timp, citisem înainte că are această calitate pe bune, dar asta este :). Acoperirea: cam mică, dar nu vreau să mă plâng prea tare, eu oricum nu am un ten acneic dar mă gândesc că la preţul pe care îl are... nu ar strica să aibă o acoperire medie spre mare. Aş mai avea de obiectat la capitolul ambalaj. Este foarte drăguţ şi comod la mână acest borcănaş, dar e enervantă ideea aceea că bagi degetul în tot produsul, sau bureţelul sau pensula . Cu pompiţă zic eu ar fi mai ok. 
Aveţi grijă să îl întindeţi foarte bine, altfel riscaţi să vă rămână pe faţă urme de genul. Ca de obicei, este recomandată utilizarea unei baze de machiaj.
Vă recomand un bureţel pentru a-l aplica pe ten fără urme, fără produs intrat sub unghii :)
În concluzie: Citind şi alte păreri (negative-pozitive) eu mă aflu undeva ÎNTRE. 
 Nu ştiu dacă l-as recumpăra,  parcă-parcă ceva tot nu mă lasă să am o reacţie gen WOW! Are calităţile pe care vi le-am înşirat, şi sunt mai multe decât dezavantajele de a-l folosi, şi totuşi... 
Nu cred că l-aş folosi la un machiaj de seară să zicem. Pentru un machiaj uşor de zi, e perfect, pentru unul de seară, aş avea pretenţii mult mai mari de la el.
Aţi mai auzit de expresia aceea : relaţie de dragoste-ură? :)) Aşa mă simt eu cu Whipped Cream :))). O senzaţie gen: "Haiiii măi frate oferăăăă mai mult că îmi eşti tare drag!" dar defapt nu...el oferă numai atât  şi gata :). 
Hmmm...sunt greu de înţeles? :)))

2.Wasch-Emulsion Calendula de la Alverde by Madalina T.
 
Hello!În primul rând vreau să-i mulţumesc Luciei pentru această ocazie minunată de a testa produse cât şi pentru munca pe care o face pe blog şi nu numai (toate concursurile care le organizează,pentru noi cititorii ei fideli)!
Eu am primit pentru testare Wasch-Emulsion Calendula de la Alverde!Este o emulsie pentru spălare a feţei şi decolteului!
Ce conţine?
Apă,lipide naturale,ulei de jojoba,glicerină,ceară albă ,sodiu,alcool şi extracte de gălbenele!
Ce promite?
Îndepărteaza delicat si in profunzime impuritatiile.
Menţin echilibrul şi hidratarea pielii.
Mod de folosire?
Se aplică cu mâinile pe faţă şi decolteul ud , se masează,apoi se clăteşte bine!
Ce spun ei că nu conţine!
Nu conţine miros,coloranţi conservanţi sau substanţe animale!
Am folosit seară de seară această emulsie şi concluziile sunt acestea:
-Deşi ei spun că nu are miros,ARE un miros uşor înţepător, dar nu foarte deranjant.
-Are o textură cremoasă, iar când o întinzi pare invizibilă cu mici particule tari!
-După clătire îţi lasă pielea catifelată!(doar o perioadă de 1 oră).
-O folosesc în continuare pe aceasta, dar nu aş mai cumpăra-o, deoarece nu este extraordinară!

3.Balsamul de păr de la Garnier by Marinela A.
Am primit spre testare balsamul de păr de la Garnier, nu mai folosisem produsul înainte şi pot spune sincer că îmi place foarte mult, are un miros foarte plăcut care se simte destul de bine cum deschizi capacul, după aplicare lasă părul moale , fin şi foarte uşor de pieptănat, sincer chiar îmi place balsamul, mulţumesc pentru şansa de a-l testa.


4. Lotiunea Tonica Bioten by Alexandra G.

O prima impresie despre Lotiunea Tonica Bioten ar fi aceea ca mirosul este placut, discret. Imi da o senzatie de piscare a fetei, ma “tine” fata, probabil din cauza alcoolului din compozitie, insa curata impuritatile ramase. In rest … nu stiu ce-as mai avea de adaugat. N-am avut probleme cu ea. Dar nici nu-mi pot da cu parerea mai mult decat atat, tinand cont ca n-am folosit-o pe un termen mai lung.



5.Laptele demachiant de la Bioten cu miere și cimbrișor. by Adina G.


Producătorul promite un ten curat și împrospătat, laptele fiind destinat unui ten normal/mixt, adică exact ca al meu.Am început să îl folosesc încă din prima zi în care a ajuns la mine și l-am aplicat pe față, gât și decolteu.Văzând că nu am nici o reacție adversă și nici o problemă, l-am folosit mai apoi și pentru demachierea ochilor.Am observat ca dizolvă foarte bine orice tip de machiaj și nu rămân urme sau reziduri, chiar dacă am folosit produse mai greu de îndepărtat.Senzația a fost una de prospețime, nu m-a usturat pielea, nu m-am iritat și nu m-au usturat ochii.

Are în compozitia lui miere, care menține echilibrul optim de hidratare al pielii și cimbrișor, cu acțiune antiseptică.Aceste două ingrediente de bază m-au ajutat să obțin în fiecare seară nu numai un ten curat și parfumat, dar și o piele moale, catifelată și proaspătă.Citind lista de ingrediente am decoperit că are și alcool, însă pentru pielea mea nu a fost un inconvenient, iar faptul că nu are parabeni este o bilă albă.
     Produsul vine ambalat într-un tub vernil, ușor de folosit, de 200 ml, mai mult decât suficient, eu mai am mai mult de jumătate din el, asta în condițiile în care l-am folosit zilnic.Acest fel de ambalare este unul igienic și poți scoate exact cât ai nevoie din tub.Al meu a suferit un accident la transport, a ajuns la mine cu o crăpătură exact lângă dop și am avut ceva de furcă, dar până la urmă i-am dat capacul jos și scuturând tubul am lăsat să îmi curgă în palmă cât aveam nevoie, pentru a nu fi nevoită să strâng de el.
    Culoarea este albă și consistența este una moale, cremoasă, ușor lăptoasă, acest lucru ajutându-mă să îl întind pe ten fără probleme.Parfumul este unul discret, fresh și plăcut, iar mirosul rămâne o perioadă pe piele, însă acest fapt nu m-a deranjat absolut deloc.
Eu îl întind pe față, gât și decolteu, chiar și în zona ochilor, masez pielea ușor și șterg apoi cu dischete demachiante.Apoi clătesc foarte bine și eventual, dacă mai simt nevoia, folosesc și o soluție micelară.La final aplic o cremă obișnuită și asta este tot.
     În concluzie, laptele demachaint de la Bioten mi-a plăcut și nu o spun doar pentru că l-am primit spre testare, ci pentru că am obținut de la el exact ceea ce îmi doream de la un demachiant bun.Nu știu exact prețul acestui produs, banuiesc faptul că nu costă foarte mult și dacă am să îl găsesc în magazine, am să îl achiziționez cu drag.

6.Review - Loţiune tonică cu ulei de cătină şi măsline, fără alcool, de la Cosmetic Plant BY Gabriela


Acum vreo săptămână jumătate am primit si eu pentru testare de la All that beauty things (aka Lucia) - căreia vreau să-i mulţumesc din suuuuflet!!!- o loţiune tonică cu ulei de cătină şi măsline, fără alcool. Aveam deja o loţiune tonică de la Clearskin împotriva punctelor negre, dar mă cam ustura faţa de la ea, aşa că am fost încântată să încerc şi altceva.

Produsul vine într-un ambalaj de 250ml, sub forma unui recipient solid, care nu dă semne de fragilitate. Este destinat tenului normal şi mixt, deci s-a potrivit perfect nevoilor mele.
Descrierea de pe spatele produsului este următoarea: " Purifică şi împrospătează tegumentul, îndepărtând impurităţile şi urmele de fard. Conţine vitamina E, pantenol, ulei de cătină şi măsline, solubilizate. Tonifiantă, vitaminizantă şi non-grasă, îmbunătăţeşte funcţiile biologice ale pielii şi activează circulaţia sângelui."
Ce pot să spun despre ea? Mi-a plăcut foarte mult! Şi acum mai am aproximativ jumătate de recipient, şi mă înţeleg foarte bine cu ea. Pielea feţei nu mai ustură, nu mă mai demachiez cu groază. Este o soluţie incoloră, cu un miros care aduce a măsline, non-grasă, într-adevăr, care se aplică uşor şi curăţă perfect tenul. Nu am avut probleme cu curăţarea, loţiunea se absoarbe repede şi-mi lasă o piele curată şi proaspătă.
Ceea ce nu mi-a plăcut deloc este sistemul de dozare.

Orificiul este un pic prea mare, şi mi-a trebuit un pic de timp să mă învăţ cu el, cum să pun discheta demachiantă pentru a nu risipi produsul, deşi primele 2-3 dăţi am facut-o lată.  Dar ăsta nu este un motiv pentru a nu recumpăra această loţiune tonică.

Concluzia finală este că am primit un produs pe care o să mă duc să-l cumpăr şi eu, pentru că mă înţeleg bine cu el. Îşi face treaba foarte bine, şi după cum am văzut prin magazine, costă în jur de 11lei, ceea ce nu mi se pare mult deloc, ba chiar rezonabil pentru cât de bun este.
Îi mulţumesc Luciei încă o dată pentru că mi-a făcut o surpriză plăcută! 


7.APIVITA Express Gold with Papaya by Lorena L.
 In primul rand m-a atras design-ul foarte dragut al plicului in care vine produsul, pe spatele caruia gasim toate informatiile legate de acesta.

Haideti sa aflam impreuna descrierea mastii:
"Fructul de papaya are proprietati unice de exfoliere si regenerare. Inlatura delicat celulele moarte ale pielii si impuritatile, lasand pielea cu un aspect curat si sanatos.
Pielea devine radianta si catifelata dupa folosirea mastii. Recomandata pentru toate tipurile de piele.


In interiorul plicului se afla o pudra galbena care are un miros foarte placut, pe care am combinat-o cu putina apa pentru a forma o pasta groasa care urmeaza a fi aplicata
pe ten, la fel ca in cazul prepararii unei masti cu argila.
Eu am folosit doar jumatate din ea deoarece in pliculet se afla o cantitate generoasa de produs (8 g), reusind sa-mi ajunga pentru 2 utilizari.
Dupa ce am combinat-o cu apa, am aplicat pasta galbena pe fata, iar dupa 10 minute cand s-a uscat am inceput sa o dau jos de pe ten. Aici am intampinat mari "probleme".
Daca ambalajul plicului cat si mirosul produsului si pasta draguta pe care am obtinut-o mi-au placut, nu mi-a placut deloc partea in care trebuia sa suport niste dureri
groaznice pentru a o indeparta de pe fata. Recunosc ca e prima masca de tip peel off pe care o incerc dar cu siguranta nu voi uita experienta avuta cu ea. A fost foarte dureros
sa o indepartez de pe ten iar in locurile in care am dezlipit-o am ramas cu roseata care a disparut dupa un timp. Dupa ce roseata a disparut si am mers din nou in oglinda sa-mi
examinez tenul am observat ca l-a curatat cat de cat si i-a oferit luminozitate ceea ce m-a incantat dupa ce m-am chinuit atat sa o dezlipesc de pe fata.

Din pacate eu nu as mai folosi aceasta masca si nu as recomanda-o pentru tenurile sensibile pentru motivele enumerate mai sus.


8.Şamponul Enliven cu zmeură şi măr roşu by Cosmina M.
   M-am înscris şi eu în campania de testare a Luciei de pe blogul All that beauty things şi primul produs primit spre esare a fost acest şampon Enliven cu zmeură şi măr roşu. De firmă nu cred să fi auzit până acum.. Nu mare mi-a fost surpinderea când am văzut ditamai flaconl de 400 ml. Mi-a plăcut din start că ambalajul e transparent şi vezi cât produs mai ai, unde mai pui că are miros de zmeură.  Şamponul este produs în Anglia.
   Înainte trebuie să vă dau câteva informaţii despre părul meu, pentru a vedea dacă vi se potriveşte şi vouă. Am părul drept,mediu,  nevopsit şi netratat chimic. Este fin (dar mult), destul de moale cu tendinţă de uscare la vârfuri (pe care încerc să le ţin cât mai hidratate cu măşti). Îl spăl la două zile..deşi aş putea întinde perioada până la trei zile dacă nu ies în public. Nu am probleme cu electrizarea sau cu descâlcitul Câteodată am scalpul sensibil deaceea multe şampone m-am provocat mătreaţă, mâncărimi, mi-au asprit părul sau mi l-au uns de trebuia spălat în fiecare zi, din acest motiv sunt destul de atentă la şampoane.
   Deşi pentru ambalaj şi mirosul plăcut a primit din start buline roşii, la prima spălare a primit deja şi prima bulină neagră: nu face spumă aproape deloc deşi are sulfaţi în compozişie.  Pentru mine acest lucru nu e definitoriu la un şampon şi am continaut să îl folosesc chiar dacă ai nevoie de o cantiate mai mare de şampon decât cele din comerţ cu care sunt obişnuită. Textura deste fină, un gel uşor şi transparent. 
     De la prima spălare am observat că mi-a lăsa părul moale, uşor de pieptănat şi pe parcursul mai multor spălări nu mi-a cauzat nici o problemă gen mătreaţă, iritaţii sau mâncărimi, nu l-a uns şi nici nu l-a uscat. După primele utilizări în care am şamponat doar o dată am început să experimentez şamponând părul şi a doua oară, eram curioasă dacă se îl va usca sau nu. La a doua şamponare face spumă mult mai multă chiar dacă nu aşa pufoasă ca alte şampoane dar se apropie şi părul rămâne la fel de moale parcă chiar cu un uşor volum. . Partea negativă ar fi că foloseşti o cantitate de şampon mult mai mare.Pe toată perioada căt l-am folosit am continat cu acelaşi balsam/mască ca deobicei. Pe scurt:
    Avantaje:
- ambalajalul transparent, care îţi permite să vezi cât produs ma ai
- cantitate mare 400ml, aproape dublu
- miros superb de zmeură (dar mirosul nu se păstrează în păr)
- lasă părul moale, uşor de aranjat, cu un pic de volum (lucru cel mai important până la urmă)
- nu mi-a cauza nici un fel de reacţii negative
    Dezavantaje:
- ai nevoie de o cantiate mai mare de şampon la fiecare spălare, deci se va consuma cam la fel ca cele de 250 ml
-nu prea face spumă la prima şamponare decât la a doua, (dar rezultatele se văd şi cu o singură şamponare)
- nu se găseşte în magazine doar pe net ( se comercializa şi în farmaciile Centrofarm, la preţul de 11 lei sap pe site-ul cosmeticeanglia.ro)
   În concluzie: mie îmi place acest şampon şi voi contina să îl folosesc cu plăcere. M-am obişnuit cu faptul că nu face spumă. Eu îl recomand.



9. Gloss ELF by Florentina

Avantaje:  - culoarea naturala al buzelor(ma numar printre putinele femei carora l-i se cere un machiaj natural la locul de munca) asadar este numarul 1 din acest punct de vedere.
                 -am observat ca imi ofera si putin volum ceea ce pentru mine chiar e necesar,am buzele destul de subtiri.
                 -este foarte usor ca textura si nu e lipicios.
                 -il folosesc si pe post de balsam,imi simt mai hidratate buzele iar efectul dureaza exact ca si la aplicarea unui balsam.
                 -are un miros si gust minunat.

Dezavantaje: -la prima masa luata,ramai cu mai putin de jumatate pe buze dar avand in vedere ca e un Gloss e de inteles.

10. Organic Shop- face gommage by Iulia B. (BLOGGER)
 
Blogul meu este, mare parte, dedicate manichiurilor iar in rest, scriu despre hand-made si carti. Nu m-am axat pe review-uri pentru ca sunt foarte pretentioasa la produse. M-am inscris la Campania de testare a Luciei pentru ca nu stii niciodata peste ce produs minune dai. Si va spun cu mana pe inima, ca asa a fost in cazul meu. Eu sunt o persoana sincera si mereu spun adevarul.  Mi-am facut griji sa nu numeresc un produs pentru par, pentru ca nu l-as fi testat. Am probleme cu matreata si e exclus sa schimb tratamentul. Dar am avut norocul sa primesc un gomaj pentru fata. 
 
Eu folosesc o spuma demachianta dimineata si seara, iar gomajul de 2 ori/saptamana. Cel pe care il aveam inainte imi usca putin tenul si era necesar sa imi pun mai multa crema pe fata. Dar acesta…face minuni.  
Cu ce sa incep? … Cum sa incep?
Gomajul are un miros de cafea care imi place la nebunie. Mai exista pe piata renumitele geluri de dus cu acelasi miros, dar parca nu e la fel de persistent.
Particulele abrazive sunt potrivite, simti ca isi fac efectul si nu zgarie. Dupa ce ma limpezesc, pielea ramane catifelata si nu simt ca ma strange. Ceea ce e un mare plus pentru mine, deoarece – recunosc, nu am mereu chef sa ma dau cu crema pe fata. Na, am zis-o! 

Pe ambalaj scrie ca are in compozitie uleiuri si cred asta. Felul in care imi simt pielea e foarte diferit fata de cum ma simt dupa ce ma spal cu chimicale.

Si stiu ca review-ul meu e foarte scurt, dar nu am experienta in postari de genul acesta. Daca aveti insa intrebari, va rog sa ma intrebati, va raspund cu mare drag.
Ii multumesc Luciei pentru ca mi-a dat ocazia sa scriu un mini-articol pe blogul ei. Multumesc!

Etichete: , , , , , , , , ,