miercuri, 3 iunie 2015

SO....?with Attitude unul dintre noile branduri in Pick N Dazzle

  Cei de la Pick N Dazzle au mai adăugat printre brandurile încă câteva noi printre care și aceasta.....care este o gamă de parfumuri destul de variată care se numește So....? with Attitude.
Este un brand relativ nou, fondat la începutul anilor '90 cu numeroase premii în 30 de țări și 5 continente. Pe lângă parfumuri în 2012  au făcut primul șampon uscat , după 20 de ani brandul este în continuă expansiune.

     Din vasta gamă eu am primit în cutie SO...? Exclusive , un parfum pentru corp și o apă de toaletă din aceași gamă.
Primul care m-a tentat și l-am încercat imediat ce a ajuns a fost  parfumul pentru corp,m-am gândit să păstrez apa pentru mai încolo când mai termin din produsele deja desfăcute dar nu am rezistat mai ales că eram foarte curioasă de cum arată ambalajul.
Ca și prima impresie mie mi s-a părut un produs care miroase cam dulce pentru gustul meu dar după 5 minute de la pulverizare mirosul este perfect. 
Cu acorduri principale de :citrice, vanilie,iasomie,trandafir mi se pare cel mai pregnant mirosul de vanilie și citrice celelalte note parcă nu le sesiz la fel de puternic.Ca și rezistență , am observat ca apă de toaletă  persistă puternic aproximativ patru ore după pulverizare după care mirosul începe să dispară treptat, cu toate acestea e un timp destul de bun. Sprayul de corp în schimb după numai o oră dispare cu desăvârșire, dar îl port în poșetă și de câte ori îmi doresc reîmprospătez.
Dacă era să îl cumpăr dintr-un magazin nu cred că l-aș fi ales având în vedere prima impresie, dar cel mai probabil mi-ar fi părut rău mai ales că nu am nimic cu ce să se asemene.

Etichete: