miercuri, 6 august 2014

July empties....

 Încă o lună s-a terminat aşa că e rândul unei postări cu produse terminate, nu sunt multe dar îmi ocupă din spaţiu şi e timpul ca flacoanele să fie aruncate aşa că:să începem.



Produse pentru ten:
Etude House e una din brandurile asiatice preferate, am primit acest clenser la comandă e o mostră care are 30 de ml, l-am folosit până la ultima picătură şi acum mă necăjesc că s-a terminat. Are o textură fină cu nişte particule care nu zgârie şi un miros plăcut de lămâiţă, cred că îl voi reachiziţiona la un moment dat.
Tot cleanser dar de la Alpha Hydrox cumpărat de pe Iherb, m-a vrăjit de la prima utilizare, după care l-am lăsat în dulap şi iar l-am luat să îl folosesc, folosit până la ultima picătură inclusiv clătirea recipientului cu apă pentru a mai stoarce ceva.Îndepărtează cu succes rezidurile lăsate de make-up şi demachierea ulterioară, tenul rămâne foarte curat.
Demachiantul de la Sephora mi s-a părut bun, micuţ cât să îţi faci o părere , îndepărtează cu succes rimelul rezistent la apă, nu aş şti să spun cât costă deoarece l-am primit.Nu cred că este foarte costisitor, dar o să mă uit în magazin după el să văd exact. Masca de la Favisan am adorat-o atât de mult că am folosit-o până la ultima picătură, cu siguranţă o voi reachiziţiona dacă nu o găsesc în plafar o voi cumpăra de pe internet, despre ea puteţi citi aici.



Produse de makeup:
La makeup atât am reuşit să termin, un rimel şi un tuş. Amândouă au fost foarte bune , folosite până la ultima picătură.....puteţi citi despre ele AICI şi AICI.



Produse pentru par si corp:
Un brand nou pentru mine m-a încântat o achiziţie Aoro de la care nu aşteptam prea multe, dar m-a vrăjit prin mirosul pe care îl au mai ales balsamul. Mă gândesc să reachiziţionez în varianta foarte mare, ideal ar fi să aibă şi pompă pentru că capacul mi se pare cel mai neinspirat la acest ambalaj .Puteţi citi reviewul AICI
Doar un gel de duş, pe lângă celelate patru desfăcute în baie el face parte din setul Elisabeth Arden Sunflowers, din păcate miroase exact ca şi parfumul dar mirosul nu persistă mai mult de jumătate de oră.




 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram



Etichete: , , , , ,